контрол_alt написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Че са терористи никой не се съмнява. Обърнах ти внимание защо стрелят по руските пилоти.Kramer написа Виж мнениеМеждународните конвенции не разрешават стрелбата по парашутисти. Тоест освен че са терористи, тия ако се водят комбатанти са и военнопрестъпници.С уважение контрол_alt.
Comment
-
Минобороны раскрыло схему поражения Су-24 в Сирии - http://lifenews.ru/news/171620
Започва вадене на карти.
Впрочем Кремъл категорично отхърли всякакви сценарии за употреба на сила. Позицията им е ясна : Ще продължат да бомбят, но ще ескортират самолетите си и ако някой има нещо против, ще трябва да се разправя със Су 30 и компания, което не е като да разстреляш невъоръжен бомбер в гръб. ИМХО без наземна акция до останките на сваления самолет няма да се размине (местните туркомански/тюркменски отряди ще е добре да се разкарат за известно време от региона, за тяхно добро), а присъствието на крайцера засяга повече евентуалните "защитници" на Турция, от колкото самата Турция, т.е. демонстрация на флага.Last edited by Юлиан Август; 24-11-2015, 22:27.Quae fuerant vitia, mores sunt.
Comment
-
От Ми-24, вероятно и от Су-25СМ. Ноооо, не съм сигурен, че стрелбата с ПТРК не е станала СЛЕД евакуацията на екипажа, ще видим. Пък прикритието, особено самолетното, в тая местност, бая трудно ще се оправи.Имаш ли информация дали тези два хеликоптера са цялата група за търсене и спасяване? Поне подръжка от Су-25 нямало ли е?
Comment
-
А ти ако срещнеш някъде Рибентроп и Кайтел, питай ги за военнопрестъпниците.контрол_alt написа Виж мнение
Ако срещнеш някъде Милошевич, питай го по въпроса.
Comment
-
Според тази статия на ББС, въоръжените формирования на Туркмените наброявали 10 000 души в 12 различни групи. По времето на режима на туркмените им е било забранено да имат издания на турски език, та са едни от първите грабнали оръжие.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Точка едно е точно както предполагах, Русия да поеме суверенитета на сирийското въздушно пространство.кало написа Виж мнение
1. престъпи въздушното пространство на Сирия
2. независимо къде се намира, застраши руски самолети
Втора точка ми е доста разтеглива, не ми се вярва да започнат да свалят турски самолети над турска територия.С уважение контрол_alt.
Comment
-
Със сигурност след - машината е на земята с неработещ двигател...кало написа Виж мнениеНоооо, не съм сигурен, че стрелбата с ПТРК не е станала СЛЕД евакуацията на екипажа, ще видим. Пък прикритието, особено самолетното, в тая местност, бая трудно ще се оправи."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Няма нужда да ги бомбят или да си мерят пишките. Ще вдигнат изтребители и ще пуснат радарите, но истинските "куршуми" ще дойдат от друго направление. Като този в линка, например - призив (засега) да не се пътува в Турция, защото е терористическа държава. Говори се за 7 милиона туриста годишно. Всеки като оставя по 1000 евро и ето ти ги 7 милиарда по-малко.piston написа Виж мнениеСъс сигурност след - машината е на земята с неработещ двигател...
http://tass.ru/obschestvo/2468282Analog man...
Comment
-
ЕтоMatrosov написа Виж мнениеМежду другото руския генщаб още не е нарисувал как самолета не е навлизал в турското въздушно пространство, както плахо се опитаха да внушат в самото начало.

Comment

Comment