InternationalLaw написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
BBC твърди, че 4 от руските крилати ракети вчера всъщност са паднали над Иран. Проблем с 15% от ракетите е много, но докато няма по-солидни доказателства си е ЕЖК "unnamed US officials say".
Comment
-
Има нещо зловещо и все пак красиво в танца на тия вертолети.................................Напомня ми за казармата около Пловдив.
Обаче наистина настъплението по земя ми е някакси неадекватно на фона на работата на руския ВКС. Не че съм очаквал САА и иранците да сгазят опозицията за ден-два. На този етап е невъзможно да се събере необходимата войска за сериозен пробив. И за толкова време не можаха да си научат урока и пак масово излагат "бронята" на ПТУР. Не ползват ли никакви разузнавачи?
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеBBC твърди, че 4 от руските крилати ракети вчера всъщност са паднали над Иран. Проблем с 15% от ракетите е много, но докато няма по-солидни доказателства си е ЕЖК "unnamed US officials say".
http://www.bbc.com/news/world-europe-34479873
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеBBC твърди, че 4 от руските крилати ракети вчера всъщност са паднали над Иран. Проблем с 15% от ракетите е много, но докато няма по-солидни доказателства си е ЕЖК "unnamed US officials say".
http://www.bbc.com/news/world-europe-34479873sigpic
Comment
-
Last roman написа Виж мнениеЕто и отговорът на братушките на тази партенка: https://russian.rt.com/article/122260
Comment
-
Last roman написа Виж мнениеGraeca, non leguntur.
А по принцип, всеки с някакви наченки на интелект трябва досега да е схванал, че руснаците лъжат като цигани. За всичко. По презумпция. Оттам трябва да почват сериозните анализи
Comment
-
Нищо чудно някакъв процент от КР да са дали някакъв дефект или да се отклонили от курса. Вероятно 26 е броят ракети достигнали целта. Не знаем точно колко са изстреляни, на 4-те кораба БК е 32 КР. По принцип обстрелът с КР вероятно не толкова нужен от гледна точка на конкретните военни цели, а по-скоро - на политическите цели. И целта му не са ИДИЛ, а разни лесно плашливи военни организацийки, околни средновековно тоталитарни държавици и спонсорите им.
Например, във Войната в Залива, около 50% от изстреляните КР достигат района на целта, като в тази бройка не са отчетени загубените при пуск или при повреда на маршрута ракети. В Косово процентът успешни пускове е около 85, като вече над 50% от тях достигат точно целите си.
Comment
-
Всички лъжат като цигани.
И определено не трябва да си вундеркинд, за да схванеш това.
Въпросът е кой се олива в лъжите си и кой послъгва от време на време. За мен майстори на дезинформацията са отвъдокеанските сладури. Но да не се отплесваме в лирически отклонения въз основа на лични пристрастия.sigpic
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЕ ти какво мислиш, че аз чета? Гоглето рулз
А по принцип, всеки с някакви наченки на интелект трябва досега да е схванал, че руснаците лъжат като цигани. За всичко. По презумпция. Оттам трябва да почват сериозните анализи
За съжаление не лъжат, нито по размер на лъжите, нито по качественото им изработване, и на 50 на сто от мащаба на своите задокеански партньори .
Comment
Comment