С две думи - първите удари не са били срещу черните, а срещу зелените.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Dinain написа Виж мнениеНай-възможно е да е грешна информация. Кога и Иран е започнал да бомбардира в Сирия, пропуснал съм го?
Comment
-
RIZAR написа Виж мнениеНищо чудно - едните са интерислямисти, а другите националисти .Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеС две думи - първите удари не са били срещу черните, а срещу зелените.
Comment
-
Като гледам местата няма ли да е имало и малко Нусра и турски алахакбаровци в района? Мислех си, че САЩ сериозно подкрепят южното направление най-вече.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеКато гледам местата няма ли да е имало и малко Нусра и турски алахакбаровци в района? Мислех си, че САЩ сериозно подкрепят южното направление най-вече.
Южния участък в момента е на самотек - евентуално йорданците ако пускат нещо там.
Comment
-
RIZAR написа Виж мнениеХайде пак започна оловните манипулации ! При предишната офанзива на ислямистите в Хасака, кой воюваше рамо до рамо ??? Ако кюрдите воюваха срещу сирийската армия, защо генерал Иззет Хайредин беше прехвърлен от Дейр ер Зор в Хасака, точно когато ислямистите вече бяха превзели половината град.
Но, на лъжата краката са й оловни. Така, че по-добре се скрий да си лижиш опозиционните рани.Truth will save the world
Comment
-
СА, Катар и Бахрейн не са спирали поддръжката за Южния Фронт. За Йордания не е ясно. Само западните коалиционери, т.е. САЩ (те другите слабо се занимават с това), обявиха че спират съпорта за там за неограничено време.
Местата на тези бомбардировки (северна Латакия, ал-Габ, околностите на Хомс) са почти изцяло доминирани от Джайш ал-Фатах, северната коалиция, в която водещи са ал-Нусра и Ахрар."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеСА, Катар и Бахрейн не са спирали поддръжката за Южния Фронт.
ПП Ей ги вчера ахрарците на юг:
https://www.youtube.com/watch?v=xY47FyIsKcA (18+, има трупове)Last edited by Кухулин; 01-10-2015, 00:07.
Comment
-
Защото, специално за дебилите, БПЛА, не маркират точто целта, каквато и да е тя, за целите на видеоклипчето.
ПП- интересно, как се разгоря дискусията, след първите РЕАЛНИ удари срещу ислямистките фундаменталисти в Сирия, след театъра, игран от организаторите на групировките им от няколко месеца насам.
Comment
-
кало написа Виж мнениеЗащото, специално за дебилите, БПЛА, не маркират точто целта, каквато и да е тя, за целите на видеоклипчето."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
кало написа Виж мнениеЗащото, специално за дебилите, БПЛА, не маркират точто целта, каквато и да е тя, за целите на видеоклипчето.
ПП- интересно, как се разгоря дискусията, след първите РЕАЛНИ удари срещу ислямистките фундаменталисти в Сирия, след театъра, игран от организаторите на групировките им от няколко месеца насам.
http://countercurrentnews.com/2014/06/isis-pr-mccain/Truth will save the world
Comment
Comment