Пилот написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Гост
-
Гост
Dinain написа Виж мнение
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеSyrian rebel chief: Fighters desperate for weapons
We don't want food and drink, and we don't want bandages. When we're wounded, we want to die.
Машини
Защо да е по-добре?
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеВсъщност българският термин е ИВУ /импровизирано взривно устройство/. Идва от буквалния превод.
Самоделно взривно устройство е от руската терминология.
А иначе термините в България се сменят от политиката.
Comment
-
Задълбахте в тотален ОТ. За мен лично терминът IED е познат, а СВУ или ИВУ - никак даже. Затова използвам него. Който не разбира нещо, може да пита, това е форум все пак."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЧакаме щурма на сградите
И само един-два трупа - армейците явно са се изнесли по някое време. Направи ми впечатление един нов подход на ислямистите, май не сме го виждали досега:
Khan Asal, Aleppo - след 2:35
Пилот написа Виж мнениеМежду другото не съм специалист, но доколкото разбирам онези клипчета които Кухулин постна са си снимани "почти наживо" - не е ли леко опасно за самите бунтовници? В смисъл ако някой си следи ютюб не му пречи да вдигне 1-2 самолета да поръсят района с НУРС или касетъчни бомби.
Comment
-
Тука някакви чеченци - големи философи
More Chechyan and Dagestanis in Syria
А тука пък някакви пишман практици:
Syrian rebels blow the shit out of a rival mosque almost killing themselves
Comment
-
Абе тука няколко човека да не сте се наговорили нещо? То това е основно специалитет на теб, iasen ianakiev и онзи дето цапа авиационният раздел. Само линкове към лента.вру и нюсвру.ком без две думи в поста. Аз как да знам дали искам да кликна на линка? Малко заприличва на тука-има, тука-нема!
Да го кажа по друг начин - ако искам да чета чуждоезични медии няма нужда БС да ме пренасочва натам. Аз и сам мога да се справя. Слагайте по едно описание към линка. Ако се чудите за какво говоря, прегледайте постовете на останалите учасници във форума, когато пускат линк към статия/форум. Или просто погледни поста на Кухулин точно над твоят.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Steelman написа Виж мнениеТолько в воскресенье, 3 марта, повстанцы убили 34 военных.
Comment
Comment