If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...
ОК, ясно - всъщност не отричаш това което си цитирал (не-болднатото). Както и предполагах.
ПП Да поясня, за да няма недоразумения. Всъщност казваш че нямаш друга информация, освен официалната, но нея я отхвърляш автоматично (независимо кой е източника), защото не съвпада с предварително изграденото ти мнение.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Още нещо - т. нар. предварително изграденото ти мнение, аз наричам опит и алтернативни източници. Другата гледна точка ако щеш.
Ще те помоля да посочиш тези алтернативни източници. До този момент видях само че отхвърляш наличната информация с насмешка, без да обясняваш защо.
И означава ли за теб, че ако информацията идва от условно казана американска информационна агенция тя е 100% достоверна и обратното?
Разбира се че не.
Информацията в случая идва от най-различни източници, като и иранците са пуснали свой запис - дал съм линк по-назад. И на двата записа се вижда от ясно по ясно че инцидент е имало, че иранските катери действително обикалят около американските кораби и двете страни действително се препират по радиото кой е в нарушение и се заплашват една друга. Но ако смяташ че записите са фалшиви, то няма какво да говорим повече.
ПП Поправка: виждам че отхвърляш всяка информация СЕГА като "подозрително недостоверна". Ами, значи наистина няма за какво да говорим повече - излиза че можем да твърдим каквото и да е, вкл. че в Ормуз е паднало НЛО.
ПП2 Ако си още модератор и сметнеш за нужно, нямам нищо против да заметеш темата...
Пилот, по-назад съм дал линкове към този запис и също към иранския.
Last edited by Dinain; 11-01-2008, 19:54.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Пентагонът разкри два предишни морски инцидента, свързани с Иран
Пентагонът разкри два предишни морски инцидента, при които е замесен Иран. През декември на два пъти ирански бързоходни военни катери са се приближили до американски кораби в Ормузкия проток.
Според източника от Пентагона, пожелал анонимност, третият инцидент, който стана миналата неделя и предизвика бурния протест на САЩ, е бил най-сериозния, макар и да не използвано никакво оръжие. На 19 декември военният кораб "USS Whidbey Island" е стрелял предупредително при приближаването на ирански катер в протока Ормуз. Голяма част от световното производство на петрол минава през този проток. САЩ официално протестираха в четвъртък пред Иран за инцидента от неделя. Според видеозапис на Пентагона ирански катери са заплашвали да атакуват три американски военни кораба. Иран отрича. В четвъртък вечер американски военни признаха, че им е било "невъзможно да разберат" дали заплахата, за която става въпрос е идвала именно от иранските кораби. /АФП
защо пък това да са инциденти? Нима норвежки, английски и американски изтребители не съпровождат руските бомбардировачи? Защо пък ирански катерчета да не се моткат около американските кораби? Къде пише, че е забранено?
Добре, Одзава, наистина няма какво да говорим повече. Не се обиждам. Не си първия човек с подобни схващания който срещам. Има един вид хора, на които всичко им е ясно поначало, без да им е ясно всъщност нищо и отначало те бях причислил към тях; ти поне заявяваш че не вярваш на нищо, а не че ти е ясно
Нова версия за станалото в между американците и иранците - докато са си говорели се е включил някакъв трети човек по радото, който е заплашвал...
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Comment