Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удай, Кусай и телевизията

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хм, сигурно всички сте видели труповете на двамата синове на Саддам...въпросът е трябваше ли всички да ги видим??? аз лично намирам този тип американска пропаганда за истинско варварство :evil: :evil: :evil:
    когато Ирак показа по телевизията пленените американски войници, амитата опищяха света...а сега, показват по телевизията два полуразложени трупа и така по Си Ен Ен 24 часа ги показваха :evil: :evil:
    и защо изобщо трябваше да ги убиват, не можаха ли да ги пленят. не я разбирам тази радост от това, че някой е умрял :x
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

В интерес на истината, войната ужким е приключила - което означава, че би трябвало да ги заловят и съдят (т.е., първо да докажат вината им). Въпросът е принципен и наистина е отвратителен начинът, по който се държат американците (баш, белите плантатори).
    Отделен въпрос е, че и двамата са сигурно доста отвратителни хора, които си заслужават до умрат, но не това е начинът.

Comment

Тези двамцата са последните, за които ще пророня сълза; по-скоро точно обратното :lol: С нетърпение очаквам и татенцето им да се присъедини към тях, да си правят компания в ислямския пъкъл :evil:
      Si vis pacem - para bellum!

Comment

Войната не е свършила. Буш като правеше онова знаменателно слово (когато кацна с изтребител на самолетоносач), точно това се коментираше. Америка не обяви край на войната, а край на мащабните военни действия, точно защото в противен случай сега нямаше (поне нямаше да има правна възможност) да си убиват, когото си искат :x
        но според мен трябваше да ги заловят, да ги съдят, да разкрият всички ужасни неща, които са извършили тези двамата и така....тъкмо току-виж се подобрил малко американския имидж...
        не са за проливане на сълзи, Хауптман, обаче това, което правят амитата е подсъдно. само, дето МНС не действа, а и като задейства като получат имунитет амитата, ще продължават да си правят каквото намерят за добре

Comment

Е, все пак не е съвсем сигурно дали те са ги убили.А и в полева обстановка няма да се поколебаеш да застреляш някакъв незнаен човек, който е насочил пистолет срещу теб.Аз разбрах, че показването им по телевизията е някакво доказателство, че са убити, защото много се съмняваха в това.
          He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

показност...

иначе осъждането им щеше да е много по-интересно
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, не знам за полевата обстановка, сигурно е така, но предполагам можеха да им пуснат някакъв газ или нещо подобно( ако си нямат да поискат от руснаците :evil: )...
              а и именно осъждането им щеше да бъде интересно. предполагам щеше да се получи нещо като Нюрнбергския процес и щяха вероятно да се научат много нови и интересни неща...те обаче им дадоха смъртна присъда без съд :evil:
              а и аз като чинен гледач на телевизия, не съм фен да ми се показват подобни неща. слава Богу не съм гледал убиването на руския войник от чеченците едно време.

Comment

може би просто не са искали да ги разпитват...
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

може би просто не са искали да ги разпитват...
                  хе, що, те сигурно са били приятни събеседници :twisted: да, не се знае какво щяха да кажат.

Comment

да, не се знае какво щяха да кажат.
                    Наистина хората остават с такова впечатление.Наскоро казваха за Саддам, че е възможно да се залови жив, но ако застрашава и един американски войник, ще бъде убит.Нещо от сорта.На мен това ми звучи като "Ще го застреляме ние, профилактично, пък ако оцелее, ще го разпитваме".Май нещо не искат показанията им да стигнат бял свят.Не че не могат всичко да потулят и изменят.
                    He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Originally posted by "BGM"

да, не се знае какво щяха да кажат.
                      Наистина хората остават с такова впечатление.Наскоро казваха за Саддам, че е възможно да се залови жив, но ако застрашава и един американски войник, ще бъде убит.Нещо от сорта.На мен това ми звучи като "Ще го застреляме ние, профилактично, пък ако оцелее, ще го разпитваме".Май нещо не искат показанията им да стигнат бял свят.Не че не могат всичко да потулят и изменят.
                      Е той квото и да каже и те квото и да кажат... все няма да е в тяхна полза. Надали някой ще повярва ако кажат, че той е признал колко лош е и т.н.

Все пак не е амер. фил!
                      Канцлер на хазната

Comment

е, можеше да кажат нещо от рода на това, което спомена Импириал..."Имате ли доказателства, че Ирак има ОМУ...мдам, още си пазим разписките", според мен Саддам има най-много какво да каже по този въпрос и за американската подкрепа във войната срещу Иран, че даже и за американската позиция при обгазяването на кюрдите...че като толкова често изтъкват този аргумент амитата като доказателство, че Ирак имал ОМУ, що не се намесиха тогава, когато е било очевидно, че е имал такива оръжия...
                        :o а, това си е точно американски филм, при това от най-лошите - патриотизъм, доблест, Джесика Линч, американски флагове, масови батални сцени на 250 души срещу 4-ма (какъвто е бил случая с Удай и Кусай) и други подобни екшънсцени :x

Comment

Сега - първо, онези двамата със сигурност са гнусни изроди, използвали положението на баща си за да извършват безнаказано всякакви престъпления, така че не мога да изпитам някакво съжаление към тях, колкото и да се напъвам.
                          - второ - това, което правят Американците си е напълно в реда на нещата - спомняте ли си за побитите на кол глави, които се разнасят по селата, за да се увери народът, че човекът е мъртъв. Просто техниката е малко по-напреднала :twisted:
                          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

това, че са били изверги никой не го оспорва, но защо трябва да се променя само техниката, а не и подходите. вече не сме в средните векове...пак казвам, това, което направиха американците според мен е варварско :evil: освен това го намирам за напълно излишно, а и не съм сигурен, дали няма да окаже обратен ефект.

Comment

Ами нали знаеш, че за съжаление, се променя само средата, а хората - малко или много си остават едни и същи - гадни копелета така че онова за битието и съзнанието може и да е вярво донякъде, но едва ли касае дълбоката същност на всеки един от нас - дебел пласт животински инстинкти и тъничък слой цивилизационни натрупвания.......а при американците вторият слой е изключително тънък
                              "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Working...
                              X