Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАТО?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

НАТО?

здравейте колеги, интересувам се от някаква енциклопедия относно въоръжението на Алианса. Ако е възможно да се сваля, че ми трябва за подарък, и ако е възможно да е на руски език. Предварително благодаря на хората, които ще ми отделят от ценното си време.

g22 написа
    Ако е възможно да се сваля, че ми трябва за подарък
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
      ГРУ явно разчита на форуми "Бойна Слава" :mhehe:
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

g22 написа
        Ако е възможно да се сваля, че ми трябва за подарък, и ако е възможно да е на руски език.
        Ба, ГРУ. Щом ще се сваля сигурно става дума за някоя Маруся.
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

Comment

господа имах впредвид електроона енциклопедия, или сканирана от книжен носител, а какво странно има в това,че споделих с вас желанието си да я ползвам за подарък не ми е ясно?

Comment

Просто е абсурдно. "Дайте ми да изтегля нещо да го дам като подарък". Що за подарък е това?
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

правя го на ЦД и го подарявам, какво му е абсурдното? ако някой ти подари нещо, което си търсил дълго време има ли значение на какъв носител е ?

Comment

Съюзът има официална страница: www.nato.int Но тя не е кой знае колко детайлна. По-добре потърси на тази търсачка: www.ebdb.net. Можеш да търсиш книги както на латиница, така и на кирилица. На руски ето например какво излиза за НАТО: http://www.ebdb.net/Search.aspx?p=1&...%D0%9E&x=6&y=8

Comment

Николай, благодаря за помощта

Comment

Нещо любопитно, което изрових от нашата "златна" маза.
                    "Вермахта възкръсва!"
                    "Само двадесет години след края на Втората световна война, западно
                    германският бундесвер е отново най-силната армия в Европа!".
                    Това е цитат от френското комунистическо списание "Ди Манш". Броят е от 1965-та година! Статията озаглавена "Вермахта възкръсва!" е по повод
                    загрижеността на френските комунисти от възраждането на бойната мощ
                    на Западна Германия. Не разбирам защо е тревогата на френските "друга
                    ри", след като по униформите, каските, пушките и бронетранспортьора
                    разбирам, че това са западногермански части подчинени на НАТО .
                    Вероятно дивиденти за пред Съветския съюз или пък стари кошмари!
                    Снимките са от военни маневри на бундесвера. Танка зад танкиста е ранен М60 "Патън".
                    хер Даниц помагай!
                    Last edited by еМГето; 06-03-2008, 04:28.

Comment

Ето една бърза корекция, намалил съм ги като размер, защото ми се струва, че за Интернет няма нужда от подобна големина.

Comment

Working...
                      X