Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за това?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Въпрос:
    Какво е това Жар птица? И каква е тази компания?
    Ще ми обясниш ли?
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

"Жар птица" издаде Майн Кампф например
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

"Жар птица" издаде Майн Кампф например
        ами добре че има издание на български
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да се образова младото поколение, викаш. 8)
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Теа приказки за световни конспирации са ми дошли меко казано до гуша.И дори да има нещо подобно то не е дело на една или друга етническа или религиозна група а на хората които държат големите капитали/като част от тях са естествено евреи../
            А ако се върнеме назад в историята ще видим че и индианците в северна америка са преследвани пак по тези идиотски стереотипи и безумни расистки теории.А колкото до расизма-който ми покаже и една причина ,някакъв разумен довод в негова защита -има една каса бира от мене. :twisted: Например глупостите че някоя раса е по-малко пълноценна от друга ,че от негрите не стават летци и какви ли не други идиотии на които сме се наслушали от сума време.
            Състраданието е слабост...

Comment

Аз лично немам нищо против евреите, също както против негрите, индианците, ескимосите, американците Изприщвам се от подобни теорийки за светован заговор на жидомасовните... Въпреки това имам чувството че външата политика на САЩ в голяма степен е зависима от желанията на Мерец Израел...

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

Въпреки това имам чувството че външата политика на САЩ в голяма степен е зависима от желанията на Мерец Израел...
                Ще се сетиш ти :tup: .
                А колкото до това издателство,за съжаление не съм го чувал.
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Няма защо да съжаляваш, да ти кажа. Макар от време на време да издават неща, съдържащи идеи /с които може и да не съм съгласен/, които трябва да ги има на пазара - защото за да прецениш нещо, трябва да можеш и да го опознаеш, но по-голямата от книгите, които издават са пълен боклук и като съдържание и стил. Но все пак - това е свободата на словото...

Comment

Уханов, какъв е тоя
                    Мерец Израел
                    ? :lol: :lol: :lol:
                    Би ли изяснил? :twisted:
                    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

"Сержант Уханов":Аз лично немам нищо против евреите, също както против негрите, индианците, ескимосите, американците
                      А против мангалите ?! Ама честно, Уханов :lol:
                      Si vis pacem - para bellum!

Comment

Working...
                      X