Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покушението срещу Зоран Джинчич

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Още едно доказателство за ориенталщината и изостаналостта на нашия регион. :evil: Знам, ще ми цитирате политически убийства в напреднали западни държави, но мисля, че процентно ги превъзхождаме поне по този показател. Такова показно убийство със снайпер и то пред парламента.......странно е каква е тази охрана /двама души!!/ ...

Е, как мислите ,имат ли смисъл политическите убийства и достигат ли целите си? Тъй като незаменими хора ИМА понякога, може би има смисъл да убиеш опонента. Спомнете си за Стамболов, например
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Покъртително, в шок съм. Толкова години живях в този регион, виждах войната и хората, които страдат. Болката. Ужасът в очите. И това... Това е последният пирон в ковчега на демокрацията в Сърбия.
    Да бъдат проклети тези, които го направиха.
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ужасна история е това убийство, просто ужасна....... :evil: :evil: :evil:
      Ето това е последната информация на БТА по случая:

Бившият началник на специална полицейска част Милорад
      Лукович, известен с прозвището Легия, стои в основата на
      атентата срещу премиера на Сърбия Зоран Джинджич, съобщи тази
      вечер сръбското правителство.
      "Милорад Лукович стои начело на престъпната група, която с
      убийството на премиера се опита да предизвика хаос и беззаконие
      и да всее страх в Сърбия", се посочва в декларация на
      правителството, цитирана от АФП.
      Убийството на премиера Зоран Джинджич "е опит от страна на
      тази групировка да попречи на предприетата от правителството
      борба срещу организираната престъпност", се допълва в
      декларацията.

Ето и едно изказване, с което, колкото и тривиално да звучи, съм солидарен....

Президентът на Сърбия и Черна Гора Светозар Марович
      определи убийството на министър-председателя Зоран Джинджич като нападение
      срещу "символ на демокрацията." В реч, предавана от сръбската държавна
      телевизия, Марович заяви, че хората отговорни за покушението срещу сръбския
      премиер са противници на европейска Сърбия. Той подчерта, че извършителите на
      престъплението трябва да бъдат задържани под отговорност. "В тези трудни
      времена на борба за прогрес на Сърбия и Черна Гора, нашият приятел и партньор
      бе убит, но свободата, справедливостта и демокрацията не могат да бъдат убити,"
      заяви още президентът на Сърбия и Черна гора - Светозар Марович.
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Много мръсна история. Да пукнат дано сръбските червено-кафяви главорези мракобесници :evil:
        Si vis pacem - para bellum!

Comment

ХААХАХА Сърбите горките да не останат по-назад от нас убиха горкия човек на такова място, че могат спокойно да водят класацията по "най-нагли атентатори в света". Добре поне, че пак не думнаха някоя чуждестранна особа, че като нищо щеше пак да избухне някоя световна война :lol: :twisted:
          Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Павлов после Джинджич! Какво им става на тия "хора"? Всички пощръкляха! :x
            http://thirdreich.boinaslava.net/

Comment

Working...
            X