Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България в ЕС и НАТО

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ЕЕЕхх момчета малки сме ние а те-големи.Колкото и да се теглим пак ще ни опнат ушичките и пак ще сме послушни за съжаление.То Европат като пръднат тука за съжаление се насираме/извинете ме за вулгаризма моля/.И винаги така е било,така и ще бъде и не за друго-просто сме и мънички и това е...
    А и плюсовете са малко-например приемат ни в ЕС-икакво?Дали веднага ще можем да излизаме да работим и учим свободно в Европа-не!Например селските ни стопани искат да изнасят мляко за ЕС-хубаво,ама не може.Защо?
    1.Хората държат на качесрво на продукта а таков атук нйама.
    2.Те си имат квоти и на нас ще ни сложат и тогаваше садиме домати колкото да не забравиме как става това или като хоби.

Просто ние сме бедните роднини и толко... :evil:
    Състраданието е слабост...

Comment

и какво като не става веднага, толкова време сме били да не казвам какво за тях, няма така лесно да стане изведнъж. Че тука говорим за развитие на държава и народопсихология, тия неща с поколения се изграждат...
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

недейте забравя обаче че голямата ножица винаги ми е подръка за такива отговори :twisted:
        КВО-О-О!? Този Щандартенфюрер нещо ми се опъва? На мен, Сержанта! Кажи честно, нещо лично ли имаш против отговорите ми? :o
        Шегувам се. :lol:
        Не, кво не ти хареса?
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

той се базика бре, щото нали такова възпротестирах, че било тирания :lol:
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Хм, сержанте Уханов, а нима има възраст за песимизма...естествено, че няма всичко да цъфне и върже веднага след като влезем в ЕС, но постепенно нещата ще се нормализират и един ден...ще построим социализма А колкото до Пакс Американа, е някои твърдят, че Пакс Романа е бил много полезен за запазване на реда, построяване на пътища и т.н....защо пък Американа да е по-лош :twisted: (просто провокацийка)
            а иначе тоя форум, че е диктатура, диктатура е...ама ще ги гътнем Сър Грей...нямат шанс просто :tup:
            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

да бе, наредете буржоата до стената, и после кво ше правите? Кой ше ви води, кой ше се грижи за вас, кой ше трупа капитала? Ами то без капитал закъде сте?

И кво? Накрая пак ше има буржоа без значение дали се казва така или не.

Да живее буржоазията :tup:
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Долу буржоазията! Ше заменим парите с материална размяна (секс) а промишлените блага с психотропни такива (марихуана)
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ерих Фром, когато му беше времето, направи научна кариера с разсъждения на тема "Страх и бягство от свободата". Като ви послушам още малко и аз ще опитам да се премеря с него - интерпретирайки проблематиката "Страх и бягство от съвременната евроатлантическа цивилизация"
                  Естествено предварително ще обуя опинците, ще навлека потурите и ямурлука и ще развея знамето с конска опашка, крещейки с пяна на уста: Бууулгааааааааар..... :lol:
                  Si vis pacem - para bellum!

Comment

"Щабът ке падне 2003" - тъй пише в последното издание на "Под игото на буржоазията"
                    Ми булгар зер, то нали имаше една народопсихологична теория как на кръстопът държава не се прави, а само се пикае, но както каза днес един тип, който не обичам много "според еврейското мислене, на кръстопът се прави дюкян"...тъй че, викам като влезем в ЕС и НАТО да си правим дюкян, вместо да бягаме от свободата...
                    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Working...
                    X