В последно време си мисля все повече и повече че единствената причина България да приема толкова топло американците, е това че това е може би единствената възможност която ни се предлага. Нямам предвид възможност да се сдушим с американците или нещо такова ами изобщо някаква "възможност". Точно за това иракчаните казаха че "не виждат враг в лицето на БГ"...просто предполагам че ако ни предложат нещо по-добро пак ще подадем задник..вие как мислите по въроса?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България = Конформисти?
Collapse
X
-
България = Конформисти?
Струва ми се, че заглавието на темата не подхожда много за този форум, защо не сложиш конформисти например.
а, за да вляза в твоя тон, ще ти кажа, че е съвсем естествено за всяка единица да се стреми към центъра или метрополията. От провинцията - в София, от Младост в идеалния център, от София в Ню-Иорк, и така, или да подава задник, ако повече ти харесва. Няма нищо лошо в това"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
-
Напротив, точно ние трябва да държим сметка за това - каква политика води България или по-точно хората, които са избрани от нас, за да защитават българските интереси. Аз не мисля, че ние, като обикновени българи трябва да се дистанцираме от това, което става на политическата сцена, независимо дали тя е международна или локална, под претекста, че това не е наша работа. Освен това, според мен, е доста неприятно и невъзпитано да се изказват такива крайни твърдения като темата на тази дискусия по простата причина, че нито управляващото мнозинство е България и не може да се слагат всички под един знаменател и освен това, дори и заради чисто човешкото отношение към Родината, не може да се сквернослови така по неин адрес. Така че призовавам или към по-умерен тон или към изтриване на тази тема. Такива дискусии може да подхождат на Dir.bg, но не и тук.Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
И кво сега? Аеееееее с the big ножица...... да ви се не знае и цензурвачите такива. Кои сте вие да решавате кое е благоприличен тон бе? и въобще кви са тия модераторски групировки, каква е тая конспирация? кликам днеска по инерция на потребителски групи и там какво? ми някви хора ни управляват секретно. И то без право да се приемат нови членове?! КАКВО е това питам аз?!?!?!?!?! ТИРАНИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Всяка сводона анархична душа би трябвало да се разбунтува срещу узурпаторите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Напред войни на независимостта, да ги сгазим!!!! Поне на форумната игра, ако не другаде, там нямат предлог да си отмъстят :lol: :lol: 8)XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
кхъм
докато аз плащам за хостинга на форума и сайтовете, аз ще имам първата и последната и всъщност единствената дума по отношение правилата. Вие имате право да изказвате мнение (в дадени рамки разбира се) а аз имам правото изобщо да не го чета даже 8)
по принцип потребителите ни тук са такива - 8) :tup:
обаче ако тръгнете по тоя път - :o :x :evil:
единственият резултат за вас ще е този - :wall:
а моето отношение ще бъде или или просто
те тва е положениетоalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
А, е, шефе, уби младежкия ми идеализъм изключително нагледно с реалностите на грубата действителност - парите :lol: :lol: еххххх, ако нямаше такова явление монетаризъм................................
и ся да не почне някой да философства. и без това в тая уж толкова провокативна тема само глупости пишем (аз де )XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Както ясно се вижда никой няма особено големи симпатии, ама все пак си мисля, не е ли този форум за изказване на мнение? Това дали на някой ще му хареса моето мнение, това ама изобщо не ме интересува. Извинвам се за думата която използвах, просто тя ми беше на езика (пръстите). Няма да се повтори..ама някой да казва коя тема трябва да се махне и коя не ми се вижда малко прекалено. Освен Империал естествено, нали си е негов саит-а, той плаща и т.н. Ако на някой някоя тема не му харесва просто я подминава и това е..ако греша поправете ме.С вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
Salute!
---------------------------------------------
Comment
Comment