Ами полза се води. както Б. Ламбовски беше писал иронично - "След като нашата армия ще е 45 хиляди, имаме нужда от 65 хиляди американци, за да ни пазят сигурността." полза е, защото ние така или иначе сме си зависими от Щатите...просто по-добре ще е да си плащат повече...сега в Афганистан общо взето единствената американска помощ е тази, за да си плащат за базите...освен това се предполага, че ще вложат пари и в инфраструктурата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Световния печат и България.
Collapse
X
-
Ами че то не ние сме избрали СССР, а той нас :evil: а в резултат на това, че сме им били най-големите авери сега те ни дължат на нас пари, а не ние на тях. освен това, сме можели да служим като канал за инфо между СССР и Запада, защото каквото сме казвали тук, все едно е казано в Москва. иначе, за перспективния поглед си прав по принцип, само че тогава не сме имали избор...а сега имаме ли избор? ами не знам, според мен, не...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
набарах информацийката тази нощ и тъй като не знаех, къде да я сложа, реших тук:
Българският миротворчески контингент в Камбоджа е бил съставен не от професионални войници, а от престъпници-лунатици и обитатели на психиатрични клиники, които пиели като моряци, изнасилвали камбоджански жени и със забележителна последователност разбивали предоставените им от ООН джипове.
Това твърдят един бивш и двама действащи служители на ООН в новата си книга "Секс по спешност и други отчаяни начинания", която предстои да излезе на 1-ви юни и в която се разказва за впечатленията им от мироопазващите мисии в Камбоджа, Сомалия и Хаити в средата на 90-те години, съобщава вестник "Вашингтон таймс".
Българският посланик във Вашингтон Елена Поптодорова отхвърли всички обвинения за нередности във връзка с българската мироопазваща мисия в Камбоджа, посочва вестникът.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Махадева, не знам какви са били нашите войници в Камбоджа, но е истина, че имаше някакви скандали покрай тях тогава. А аз лично познавам един (беше ми комбат в казармата), който е бил в Камбоджа и съвсем уверено мога да заявя, че хич не беше наред с главата. И определено е бил така и когато е бил там. А мотивацията му да отиде там била финансова (разбира се) и в това, че видите ли бил военен, но никога не бил стрелял и убивал човек - с една дума, стреляло му се по "жълтите". Така че не е изключено заради няколко такива изрода в контингента тогава да са лепнали съответното название на всички.
Comment
Comment