Е, колко много: Сталин, Хитлер и Мао. Това много ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
Гост
-
Щото сте демократични пичове там. Пък ние тук, завалиите, две и половина партии - Републиканци, Демократи и Либертарианци. Плюс непряко гласуване. Абе, отживелици американски...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
Тъй, тъй. Затуй сте световна полицейска държава, щото имате само две и половина партии. Е това демокрация ли е? Прах в очите на прогресивното човечество.
ПП
А ние тука да не забравяме портрета на демократа на всички демократи - Жорж.
А пък тая генералска карикатура, даже и по партизанските мерки е смешна. Съветско-българска униформа и пантофи..... Кой е защо и го докара това чудо тука. Те май някаква идентификация му правиха, отпечатъци ли, що ли и точно установиха, че не е никакъв Запрян Фъзлов.
Comment
-
Гост
-
Гост
Ако са от полицейско досие отпреди 9-ти, може да са го проспали. Странна история обаче, наистина.
Абе, какви ли не щуротии ставаха и още ще стават у нас.
Comment
-
Някой чел ли е книгата за Леваневски? Аз случайно я намерих като малкъ и мислейки си че е за летеца я взех.В къщи разбрах, че е за пратизанският командир. Та вътре има снимки и прочие. Фактически едно от обвиненията срещу него е било, че през 45-та е направил "Чорбаджийска сватба". Това бил един от факторите по които го съдят. Абе то аз знам, че комунягите са куку ама чак толкова?Решил човекът да се ожени за изгората си вдигнал сватба на която поканил всичките си другари партизани барабар с ятаците и веднага бил натопен , че направил Чорбаджийска сватба.А де!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
Абе те тогава какво куку са били, бедна ни е фантазията! Хайде ние нещо видяхме от залеза на социализЪма, ама малдежта нищо не знае.
Един техните го кастрили в партийното бюро през 40-тте, защото като дошли другарите да го будят сутринта за не знам си какво си мероприятие, го заварили да СПИ С ПИЖАМА! Значи буржоа, и пр. и пр.
Един предподавател във ШЗО, тогава е била в София, взел, че учил курсантите как се яде с нож и вилица и как се води дама по уицата. Оттам - айде уволнение, и добре, че било само това - разпространявал буржоазни навици.
А пък селските партийци били задължени като се срещат на пубични места да не си викат "добър ден", ами: "Високи добиви, Пешо!" (и Пешо отговаря): "Сталин ни ги даде"...
Както се казва, "когда человек идиот, то ето надолго".
Comment
-
Kaiser написаКенеди ? Берлин ? " Ich bin ein Berliner ! " ?
Мисля , че това е сьбитието - посещението на Дж. Ф. Кенеди в Западен
Берлин . Или бьркам ?
Точно
Ако не е недискретно, как се досети?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Скьпа Мелиса , все пак сьм интелигентен младеж с професионални инте-
реси в областта на историята
Оратор , голяма тьлпа - на пилоните се развяват британски , американски и френски флаг - фотоса сам по себе си изглежда да е
правен през шейсетте , става ясно , че сьбитието е грандиозно - свьрзвам фактите и воала ( помага , и когато вече си гледал запис на
сьбитието в един-два филма ) .
Comment
-
Изобщо не съм искала да обиждам интелигентността ти, която е голяма и всеобхватна Аз например не съм убедена, че бих разпознала снимката, още повече, че един от ориентирите - Джаки, е скрит от погледите.
И да ти кажа, оттяглям всичко лошо за Киняр, което някога съм казвала. :rock: Днес не мога да мисля лошо за някого Днес съм просто щастлива"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment