If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ъъъъ, хлъц, ква беше темаа ???!??!????? се пак трифон зарезан е, хлъз
(всякакви правописни грешки не са случайно съвпадение)
Империал, трии ако не щеш спам
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
И на мен ми се струва че работата намирисва и то доста.От повечето авиокатастрофи които съм виждал знам че навсякаде се валят парчета метал и парчета от хора/учебник по съдебна медицина,Тракийски университет/,а в филма по Дискавъри ченъл такова нещо не видях.А не ти ли прави впечатление капитане че е уцелено точно това крило на пентагона което в момента е било в ремонт?Съвпадение ще кажеш ти!Да обаче пак намирисва работата/то и носа ми не е в ред 14 дни се рових по какви ли не обори в Стара Загора в името на съвременното животновъдство/.А особено ако самолета се е влачил пък савсем не се връзват нещата...
Само ще добавя, че когато се хакнаха двата самолета над Германия, онзи руския с децата и товарния, цялата околност бе засипана с парчетии, а относителната скорост на сбълъка е била къде по-голяма, да не говорим за височината.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
За хората, които искат да видят истински последствия от удара на истински самолет в сграда, подсказвам - 1992 г., октомври, Амстердам, полет 1862 на Ел Ал.
Имам доста богата колекция от материали по темата (за Пентагона), ще я споделя с всеки, който иска факти, а не пропаганда.
Мисля, че в замундата имаше един документален филм на име "Zeitgeist". Има интересни неща по случая с Боинга и Пентагона, както и рухването на Търговския център в Ню Йорк на 11.09.2001г.
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
Работата с Пентагона понамирисва, но пък не може да се каже, че сами са си взривили американците Пентагона.
Конкретно:
Наистина е странно, че няма отломки, но е по - странно разрушението, което е оставил самолетът по сградата. Има една кръгла дупка, сякаш огромна бургия е пробила сградата. Няма следи от крилата, които би трябвало най-малко да срутят мазилката. Странна е и версията, за влаченето по земята. На охранителната камера щеше да се види нещо като прах. Като оставим това, че никаква диря няма, то поне облак от пепел трябваше да се вдигне, когато самолет заорава в земата. (какъв късмет, че камерата не е уловила самолета в действие...).
Тази тема ще бъде много обсъждана (имам предвид по света), но сигурно трябва да минат тридесетина години преди да излезе истината на яве. То обикновено така става. Никога фактите не проговарят веднага. Трябва да мине време. Някой ден ще изникне от някъде някакъв архив и ще стане много интересно.
I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.
След атентата през 2001г. на книжния пазар се появиха десетки книги по темата, чийто автори, къде журналисти, къде учени, или просто новоизлюпени писатели дават редица версии и предположения. Някой чел ли е сериозен труд по проблема, написан от авторитетен автор, даващ компетентно мнение по въпросите?
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
Comment