Абе и двамата не са особено симпатични. И двамата ми изглеждат като кукли на конци - а кукловодите са на Запад или в Москва. Струваше ми се най-справедливо при прегласуването да участват двама други кандидати.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изборите в Украйна
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Слава Януковичу!
Рядовые жители России неожиданно получили подарок в результате
предвыборных реверансов сделанных Путиным в потдержку Януковича...
Теперь, если не передумает президент, жители России могут спокойней приезжать в Москву.
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
Властите били отровили Ющенко, тъй каза Месията. Мисля си, че ако Путин/Янукович искаха да го премахнат щеше да е по по-категоричен начин. От всички отрови избрали таз дето най-много си личи и без да си специалист, че и неефективна. Малко съмнителна ми се струва тая работа...По моя преценка съм обективен.
Comment
-
“Московский комсомолец”: Необикновеният имунитет на Юшченко
18 декември 2004
Агенция "Фокус"
Целият свят се удиви от лидера на “оранжевата революция” в Украйна, пише в днешния си брой руският вестник “Московский комсомолец”. След като холандските токсиколози разкриха сензационната информация, че в кръвта на Юшченко е имало съдържание на диоксин, което е 6000 пъти над нормата, специалистите по цял свят реагираха твърде невъздържано, посочва изданието.
Въпросът е в това, че подобна концентрация на диоксин в кръвта би убила всяко едно живо същество. Досега нито един животински вид не е успял да понесе подобен експеримент. Затова може да се говори за феноменът Юшченко, пише “Московский комсомолец”."If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Или комсомолците пишат глупости или Ющенко наистина е Месията :o
Някъде другаде чух, че това била втората най-голяма концентрация в живо същество. Но не споменаха дали е оцелял(о) тоя с най-голямата концентрация.
Аз като съм болен, гледам веднага да отида на лекар. А на тоя лицето му зелено станало, явно е нещо сериозно, той плещи глупости по площади. Ами ако отровата го беше убила? Или разчита на имунитета си, въпреки че не знае какво му има?...По моя преценка съм обективен.
Comment
-
Няколко неща са ми интересни:
Според няколко познати украинци, с които разговарях твърдят че Ющенко се бил натровил с гъби?! :nut: А и второ, защо никой не говореше за това преди/по време на изборите, нима в момента той използва болестта си като коз, за да настрои хората срещу опонентите си или Русия, която се спряга като тази която има пръст в отравянето му. Обаче едно не ми побира главата - как аджеба, точно КГБ/ФСБ не са успели да го отровят? Малко смешно ми се струва... :lol:
ПС.или просто се е бил навел твърде ниско зад задника на Буш та е прихванал нещо от него"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
-
Само едно ще кажа по случая:
Няма да има две Украини! Или ще си остане така както е или ще има едн по-мала Украина и една малко по-голяма РФ.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Странно ми се вижда, че по време на дебатите между двамата, единия е говорил на украински, а другия на руски.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Почему странно? Украинский язык официальный, но теледебаты не попадают под эту категорию, а так как на Украине Русский язык знают все, а Украинский не все, то в принципе Русский язык дойдет до большей части аудитории...
P.S.Я уже болею за Ющенко, но так сказать в виде протеста против внутренней политики нашего президента."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
Абе фкт е че в момента на Русия и е по-изгодна една спокойна Украина , та макари с цена на про-западен президент. В крайна сметка един президент колкот и парвомощия да има не може да ги реализира без масова подкрепа о правителството и народа (в лицето на народните представители). Който и да е овият президент , той ще трябва да намери компромиса между двете "украинки" , ако иска да си изкара мандата.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаАбе фкт е че в момента на Русия и е по-изгодна една спокойна Украина , та макари с цена на про-западен президент. В крайна сметка един президент колкот и парвомощия да има не може да ги реализира без масова подкрепа о правителството и народа (в лицето на народните представители). Който и да е овият президент , той ще трябва да намери компромиса между двете "украинки" , ако иска да си изкара мандата."I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
Comment