Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Истина или измама - 11 септември 2001

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ami mnogo se radvam 4e mislq razli4no ot vas. Tova potvarjdava moqta teza 4e v Bulgaria jiveqt mnogo divaci i varvari. Da sajalqvat 4e ne uspql edin atentat?! Tova pokazva kolko ste umni. Blagodarq 4e ne sam kato vas. Tova bi me obidilo. Ako takiva sa vsi4ki Bulgari ,mersi ot takava darjava ,togava ne iskam da sam Bulgarin. No za 6tastie v Bulgaria ima i intiligentni hora.Za jalost takiva kato vas sa pove4e i gi potapkvat .Takiva qdosani na celiq svqt hora nqmat mqsto v po civilizovana darjava. Samo v Bulgaria vi varvqt evtinite selski nomerca.
    Kolkoto do "някои по-докачливи биха го ступали" ,ami mnogo sa probvali i sa sajalqvali posle. Kato se varna moje i ti da probva6 ako iska6.

Comment

уф капитане тва ти изказване е абсолютно толкова просташко, колкото и едно от типа "пада им се на американците"...писал си съвсем същото като и на първия форум :roll: не ми говори за диваци и варвари, щото тука съм бил свидетел на достатъчно изцепки. Не знам дали ти е известно но по думите на американец с когото говорих скоро, "в момента Франция е считана от американците за едва ли не по-голям враг от Ирак" (!!!) и има някаква неописуема омраза към французите, стигаща до там да има лични нападения с-у хора говорещи френски. Изобщо повече не ми говори какви "диваци и варвари" имало в Б-я, щото ти отдавна си си скъсал духовните връзки с нея.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gollum беше дал някъде из форума линк към интервю с Гор Видал, капитане Драго вземи го прочети, преди да говориш за българска преса!
        Ха!
        Аз ще ти препоръчам един друг американски автор:Stephen Ambrose, книгата е Rise to Globalism, American foreign policy since 1938, автора е професор по История в университета в Ню Орлийнс.Има и още...американски мнения за собствената им страна.
        Някой беше казал, май пак Гор Видал, че американците винаги са имали прекрасни писатели и ужасни читатели, ако въобще все още някой чете оттатък океана.А ти си невероятен кон с капаци човече, щом ни слагаш в един кюп и не виждаш колко различни мнения има тук и какви теми се дискутират от най-различни гледни точки.Аз също много се радвам, че не мисля като тебе, няма да си простя да се превърна в "закрепостен" и робски експлоатиран псевдо-свободен новоизлюпен американец.Айде ходи пий една безалкохолна бира и се връщай на бачкане, че тая ипотека ще я изплащаш още трийсе години, няма време за дискусии с разни диваци от бившата родина.Пфуу 8)
        knowledge is power

Comment

Originally posted by "Kapitan Drago"

"Единственото, което искам да кажа е, че странно как във отломките от пентагона не бе намерено и едно парченце от самолета, който се е разбил."

Absolutna NEISTINA.Interesuvaite se pove4e i 4etete po malko Bulgarska presa.
          а ти ако изобщо беше чел българска преса щеше да знаеш че там най-малко би се появило подобно нещо...
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

"Nima zabravihme predniq atentat koito naistina za jalost ne uspq "

Ahh eto kade se prenesli Talibanite -v Bulgaria. Ne te li e sram da kaje6 takova ne6to.
            ако ти кажа че твойто изказване е типично американско?

иначе и аз в никакъв случай не бих казал че се радвам за който и да било атентат.
            albireo написа

Comment

хахаха, кой е тоя дето е гласувал за Буш????
              albireo написа

Comment

"Nima zabravihme predniq atentat koito naistina za jalost ne uspq "

Sherlock,tova be6e za tezi koito sajalqvat za neuspeliq atentat,no 6tom i ti misli6 taka ok,dobre do6al v tazi diva6ka grupa.

Kakvo? ""закрепостен" и робски експлоатиран псевдо-свободен " .Ti lud li si? Tova moje da go kaje6 za nqkoi v Bulgaria. Az ne rabotq za 100 leva na mesec.Na tova li mu vika6 робски експлоатиран.Napravo si sme6en. Az tuka si piq kakvato bira i vsi4ko kvoto si poiskam .Ok? A ako ba4kam tuka 30 godini tezi v Bulgaria 6te trqbva da ba4kat 900 godini za da me stignat.Ti si go smetni sam kolko e. Tova li e робски експлоатиран?Maitapi. :lol: :lol: :lol:

"а ти ако изобщо беше чел българска преса щеше да знаеш че там най-малко би се появило подобно нещо..."

Ami 4eta ,Imperial,vsqka subota 4eta peta4nite Bulgarski vestnici dostaveni ot Bulgaria(naprazno si davam parite-2$ na vestnik) i sa6to taka i po internet 4eta,i se 4udq kakvi gluposti pi6at samo. Sa6to taka pravqt neveroqtni gre6ki pri prevod na 4ujdi statii.

Comment

Хе, хе, ти ме разсмиваш капитанче. Мислиш ли, че съвременния симсъл на понятието робство се изчерпва с това да имаш явен господар и да взимаш под еди колко си парични знаци от съответния вид? Робството може да е информационно и то ми се струва доста по-страшничко - и няма нищо общо с това с каква марка се наливаш, какво плюскаш, кат ти кефне или нещо друго. То явно това е била твоята "американска мечта" - браво, че си я постигнал, но с малко повече късмет (и липса на себеуважение) можеш да я постигнеш навсякъде.
                  Закрепостеността ти е в собственото ти съзнание и никакви възнаграждения не биха могли да я компенсират (а още повече - когато е доброволна, какъвто явно е твоят случай).

Comment

Не виждам защо трябва да се спори . Не защитавам твърденията на Капитана , но по този начин няма да стигнем никъде , само ще се изпокараме , заради не достатъчно обоснвани мнения и т.н.
                    Напълно подкрепям Ам - Гъл .
                    И ще ви кажа нещо . Може да помислите по него . Имам един анафоризъм , които се вписва много точно . Ето го :
                    " Свободата , е обратната страна на самотата "
                    Помислете по това , особено ти Капитане ! :tup:
                    П.С. Тази мисъл не е нито американска , нито българска , а руска . И принадлежи на един писател на фантастика - Велик .
                    "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

"писател на фантастика - Велик ."
                      Mnogo fantastika 4etete.Slezte na Zemqta. :lol:

"То явно това е била твоята "американска мечта" - браво, че си я постигнал, но с малко повече късмет (и липса на себеуважение) можеш да я постигнеш навсякъде. "

Blagodarq ,az uvajavam sebe si. Ti ako iska6 postigai svoqta me4ta navsqkade s липса на себеуважение. :lol: :lol: :lol:
                      Mnogo gre6ite mom4eta.Nikoga ne sam se 4uvstval po svoboden.Koi vi nabiva tezi demagogii. "Робството може да е информационно ". Ami da s dve darjavni televizii v Bulgaria, :lol: :lol: :lol: Ne ste naqsno mnogo.

"само ще се изпокараме "
                      Ami ,az napravo se zabavlqvam.

Comment

Драго, какви две държавни телевизии? Май не си много наясно и живееш в някакъв измислен свят
                        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

ъъъъ....? аз защо последния път като отлитах, имаше само 1 държавна телевизия в BG? :o
                          albireo написа

Comment

Na koi mu puka kolko televizii ima v Bulgaria.

Comment

Na koi mu puka kolko televizii ima v Bulgaria.
                              просташко изказване в контекста на дискусията, и ше те помоля да прочетеш още веднъж "предназначение на Бойна Слава" на началния сайт (www.boinaslava.net), и да осмислиш доколко се придържаш към не толкова високите изисквания там.
                              albireo написа

Comment

хихи, много яка караница и напълно безсмислена Имаше в дир.бг-то един подпис на някой - Можеш да закараш коня до водата, но не можеш да го накараш да пие - арабска е май и мисля много подходяща
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X