Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На война -първата жертва е истината

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    На война -първата жертва е истината

    Убеден съм, мнозина няма да разберат...
    Сигурно е, че мнозина няма да си направят труда да прочетат...
    Самият аз съм лаик в тези работи...
    И все пак пропагандата и начина по който лукави копелета си мислят, че могат да манипулират не историята, а хода на събитията ме докарва до амок, някой да познава психиатър?



    В случай, че приемеш този текст на сериозно, ще ти напомня, че човек подозира другите в това, на което сам е способен! 8)

    #2
    Честно казано не ги четох статиите, само хвърлих един поглед на заглавията и ми се струва, че става дума за типичните лъжи и пропагандни уловки, използвани от всички умиращи империи. Тази на сърбите не е изключение. А ние няма какво да я подкрепяме от криворазбрано чувство за някаква близост - така само бихме удължавали агонията й. След като така и така е ясно, че ще се разпадне, може би просто не бива да се пречи на процеса - колкото по-бързо приключи, толкова по-бързо ще дойде и нормализацията след това. Краят на една империя не е край на света - макар разбира се, винаги да има империалисти и разни неадекватни политици-леваци, дето с готовност биха ни набутали в кашата да защитаваме чужди интереси. То и сега става това, за малка държава като нас е неизбежно, обаче да подкрепяме сърбите да си запазят империята ... това лично за мен си е предателство спрямо сънародниците ни, които останаха на тяхна територия.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

    Comment


      #3
      Пропагандата на въпросният сайт е с много ниско качество. Много далеч от добрите образци в жанра. Ефекта , който се постига , е точно обратен. Неизвестните за мен автори на текстовете има още много да учат.
      Hannibal ante portas.

      Comment


        #4
        А помниш ли как клинтъновата администрация се "се противопоставяше на пропагандата на мистър Милошевич"?

        Comment


          #5


          Войната е продължение на политиката с други средства т.е. лъжата я има винаги там,където е необходимо на някого

          Comment

          Working...
          X