If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И по Евро Нюз потвърдиха новината, Вуншният министър на Естония след като узнал че разговорът му е публикуван е призовал за международно разследване на стрелбата в Киев.
В Чяплынке (24 км от Крим) сосредотачиваютса войска ВС Украйны !Личный состав размещен в 1 школе ! техника находится на улице возле дороги . Уверен сосредотачивают на Крым !
(Одно радует, ширина перешейка меньше 8 км)
П.С.
И по Евро Нюз потвърдиха новината, Вуншният министър на Естония след като узнал че разговорът му е публикуван е призовал за международно разследване на стрелбата в Киев.
разследване на стрелбата...? след това ще бъде необходимо да се даде Нобелова награда за мир за Янукович.
Не го подценявам, аз точно там го слушах сутринта. Но примерно в CNN няма и думичка за разговора. Вероятно ако наистина има международно разследване ще се появи нещо. Но за сега съм почти сигурен че новината ще остане "локализирана".
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
@1951, знам че разговорът е потвърден. Очевидно имам предвид, че нещата, които се описват в разговора, не са потвърдени или доказани (=че снайперистите са една и съща група или че са били пратени от "някой от новата коалиция").
Top diplomats seek Ukraine solution in Paris talks
Russian Foreign Minister Sergei Lavrov is holding talks with counterparts from the US and key EU states to try to resolve the crisis in Ukraine.
The US wants independent observers in the flashpoint region of Crimea and direct talks between Kiev and Moscow.
Russia was expected to call for greater representation for Ukraine's Russian-speaking areas in the Kiev government.
The EU earlier offered 11bn euros ($15bn; £9bn) of aid to Ukraine and froze the assets of 18 Ukrainians.
Аргументи за какво да имам? Аз никаква теза не съм поставил - посочвам, че нищо не е потвърдено или доказано на този етап.
Потвърдена е новината и участващите в разговора. Това е достатъчно, за да се приеме като новина. А когато и ако лекарите потвърдят под клетва това за което разговарят дипломатите, тогава вече някой ще ходи на съд за престъпления срещу човечеството и ще има различна новина.
Именно. Новината е точно толкова новина, колкото всяка друга в тази тема. Виж, търсенето на "потвърждение" е избирателно занятие. Но това в този случай не ме учудва.
Но за сега съм почти сигурен че новината ще остане "локализирана".
но это точно не цензура
Вчера (например) вся мировая общественность кричала, что ночью по одному русскому каналу вырезали 20 секунд речь какого то
лауреата Оскара. (или не вырезали)
на западе нет цензуры.
Просто новость не интересна для редакции CNN. Имеют право.
Те май не казаха така. "Российские военнослужащие", така казаха. И нещо много са стеснителни за морска пехота, която от "230 години е в Крим". Май се опитваха нещо да го усукват какви точно са.Чот неубедительно так отвечали.
Човешката глупост е безпределна, защото разумът му е неограничен!
Динайн, Олга Богомолец въобще не е коя да е. Известна личност е.
Киев. Лекарят и активист от антиправителственото протестно движение на площад Независимост Олга Богомолец отказа предложената й длъжност вицепремиер по хуманитарните въпроси в новия Кабинет на министрите, предаде Интерфакс.
В изявлението си лекарят съобщи още, че ще продължи да върши работата си и да помага на хората на площад Независимост.
Между другото, ако е подозирала, че това ще излезе наяве, това е възможна причина защо е отказала поста.
но это точно не цензура
Вчера (например) вся мировая общественность кричала, что ночью по одному русскому каналу вырезали 20 секунд речь какого то
лауреата Оскара. (или не вырезали)
на западе нет цензуры.
Просто новость не интересна для редакции CNN. Имеют право.
CNN твърдо следват Априлската Линия, което вече предизвиква недоволство. Ето какъв в топ коментара, който седи най отгоре от 8 часа защото е с 1200 "харесвания":
James gandonfini • 8 hours ago
PETITION TO CNN & RT FROM MAJORITY OF US HERE: You kids quit smokin' pot and please both stop escalating situation which is not as tense as you portray! Stop brainwashing public!
Хората(в случаят американците) искат по-умерени новини, повече факти и снимки а не истерии.
Comment