Отворих го, ама като знам българските археолози в голямата си част какви са хайвани (то не бяха тракийски царе и богове, то не бяха библейски личности), а няма основания да мислим, че гърчулата са по-различни, та затова като прочета такова нещо, винаги си имам едно наум.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Античност - новини
Collapse
X
-
кало написа Виж мнениеДа издавам ли тайната, че Данциг е там и, ако реши, може да сподели впечатления и снимки от мястото?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
pnp5q написа Виж мнение
Comment
-
Една новина (рус.), която е по-скоро пред-Античност, но не е палеолитна - изследване на данните за 414 човешки общества и техните религии, начиная от неолитна Анатолия, е установило, че в общия случай първо се образува общество със сложна социална структура, после възниква писменост и накрая - около 100 години след като надминат 1 милион човеци в обществото - морализиращи богове (т.е. наказващи хората за простъпки към хора, а не само за неуважение към самото божество)."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
В Египет е намерена (рус.) нова чиновническа гробница от епохата на Птолемеите - пълна с цветни стенописи и голямо количество мумии на соколи, котки и мишки. В новината има клипче с кадри от вътрешността й."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment