Самата зенобия се смятала за такава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Династията на Птолемеите
Collapse
X
-
В тази тема няма да е лошо и да наблегнем на заемките на християните от Птолемейския Египет, като започнем с кръстовете /тип анх/:
и завършим със смятания за патент на Константин лабарум:
обърнете внимание на знака между краката на орела върху тези монети на Птолемей Евергет /247 до 222 пр. н. е./sigpic
Comment
-
Гост
Eдин Македонец ми каза, че Птолемей е потомък на Ал. Велики. Имало египетски обичай чилик на 8 години като стане детето се прави за да расте пишката.. Та, малдия Александър на 12 13 започнал да свършва и според египетския обичай трябвало да свърши в еднодостоен по знатство род, тоест майка си ! Олимпиада веднага реагирала ... детето било родено на 06.август и след това старателните гърци отровили младия Александър и Роксана. Тогава била написана историята за пълководеца Птолемей което странно защо се превежда рододържец,богопотомък ... , след това внука спал със сестра си ... А от там се връзва и звездата от Вергина,защото тя е белег който носят потомците на цар Давид а между краката на орела има звезда !/ както се вижда от горния пост/ И още по-странно е че Юлиан Август има лицево изкривяване което е признак на кръвосмешение...
Ще помоля за по-нормален словоред и по-добре аргументирани постове за в бъдеще. Модератор.Last edited by Guy de Mont Ferrand; 12-01-2008, 09:18.
Comment
-
И още по-странно е че Юлиан Август има лицево изкривяване което е признак на кръвосмешение...
Мамооо, пък аз се смятах за убавец Ужас ! Я да вземеш да ми обясниш къде е това изкривяване, че да знам какво да кажа на личния си хирург, да го оправи. И как се свързва то с кръвосмешение, по какви медицински закони и принципи, щото не ми е ясно. :kill_myseQuae fuerant vitia, mores sunt.
Comment
-
Гост
Юлиан Август написаМамооо, пък аз се смятах за убавец Ужас ! Я да вземеш да ми обясниш къде е това изкривяване, че да знам какво да кажа на личния си хирург, да го оправи. И как се свързва то с кръвосмешение, по какви медицински закони и принципи, щото не ми е ясно. :kill_myse
Иначе нищо лично. Казват че чудовищата на Ксеркс също са истина. Има намерена тазобедрена кост която специалисти казват че е на хуманоид над 3м. ръст. А думата идиот произлиза от древен Вавилонски култ към равноденствието, определени хора си сменяли имената всяка година... представи си какво се получава, ако син спи с маика си и баща с дъщеря и след това джем сешън ... Имам куче мъжко, което заплоди собственото си дете и се роди нещо средно между заек,куче и лисица цялото рижаво с много дълги крака и умря след 6м. живот.
Вече вярван че митове няма и Атлантида е реалност. Всичко е дело може би на един древен Египетски текст, в които се споменава, че учели робите на неверие, за да бъдат покорни и да не се бонтуват...
Comment
-
borhes написаСъжалявам, разгледай си аватара по от близо :argh:
Иначе нищо лично. Казват че чудовищата на Ксеркс също са истина. Има намерена тазобедрена кост която специалисти казват че е на хуманоид над 3м. ръст. А думата идиот произлиза от древен Вавилонски култ към равноденствието, определени хора си сменяли имената всяка година... представи си какво се получава, ако син спи с маика си и баща с дъщеря и след това джем сешън ... Имам куче мъжко, което заплоди собственото си дете и се роди нещо средно между заек,куче и лисица цялото рижаво с много дълги крака и умря след 6м. живот.
Вече вярван че митове няма и Атлантида е реалност. Всичко е дело може би на един древен Египетски текст, в които се споменава, че учели робите на неверие, за да бъдат покорни и да не се бонтуват...
Ти си гений!...но когато пишеш нещо, най напред си подреди мислите в главата!
Да направим разбор на текста ти:
..."Казват че / кой го казва/ чудовищата на Ксеркс също са истина. Има намерена тазобедрена кост /къде и от кого е намерена/ която специалисти /кои са те/ казват че е на хуманоид над 3м. ръст. А думата идиот произлиза от древен Вавилонски култ към равноденствието, определени хора си сменяли имената всяка година... представи си какво се получава, ако син спи с маика си и баща с дъщеря /прибавяш "си"/ и след това джем сешън ... Имам куче мъжко /имам мъжко куче!/ , което заплоди собственото си дете и се роди нещо средно между /тук трябва да публикуваш снимка, защото ничие въображение не може да си го представи без онагледяване/ заек,куче и лисица/запетая/ цялото рижаво/запетая/ с много дълги крака и умря след 6м. живот.
Вече вярван/вярвам,/ че митове няма и Атлантида е реалност. Всичко е дело може би на един древен Египетски текст, в които се споменава, че учели робите на неверие, /запетаята не е нужна/ за да бъдат покорни и да не се бонтуват /бунтуват/ "...[/QUOTE]
Изрази като: "както се знае", "някои казват", "твърди се, че", "това е всеизвестно", говорят само за това, че автора не знае нищо и никога не му е било известно.
Comment
Comment