Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за помощ- карта на Балк. п-в

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

за помощ- карта на Балк. п-в

Ще съм благодарна на всеки, който ми помогне да намеря карта на Балканския полуостров, някъде из мрежата. Търся по-скоро антична карта, Древна Гърция, Гръко-Персийски войни и пр.
    Търся също Древен Рим - Пунически войни.
    Вършат ми работа всякакви линкове, пък ако някои има сканирана или изтеглена, би било чудесно)))
    Благодаря

Graeca im Internet
    Cartographic Images
    Древний Мир - Исторические карты и схемы
    Карты

Comment

Тук: http://www.lib.utexas.edu/maps/histo...pherd_1923.jpg

Тук също:

Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Я ми къде са етническите територии на македонската народност?!Картата е грешнаааа
        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Online historical atlas showing a map of Europe at the end of each century from year 1 to year 2000. Antiquity, Medieval and Early Modern Times are described through detailed maps.
          We don't see things as they are, we see them as we are
          ---Anais Nin----

Comment

Виж тези дали ти вършат работа
            Attached Files

Comment

Много благодаря

Comment

Working...
              X