Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гръцки кораб

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Гръцки кораб

Здравейте!Бихте ли ми казали какъв е този кораб?Снимката е направена на Морска гара Варна в края на август 2007.20 минути по-късно дойде още един/същия като този/ кораб.И още една молба-бихте ли обяснили като на лаик какво е корвета, фрегата, линкор, есминец, крайцер и др.?Благодаря!

Това на снимката е гръцки танкодесантен кораб от клас "Язон". Кой точно от петте построени е, не знам. Трябва да му се види номера.
    По втората част от въпросите ти.
    Краткия вариант е да да видиш в википедията.
    Дългия вариант е да ти обясни gollum.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Благодаря!Този кораб, като дойде, беше посрещнат с духова музика и т.н.
      Един катер с автомобилни гуми по краищата го намести и гърците започнаха да го връзват.ЧЕТИРИДЕСЕТ минути го връзваха и отвързваха, свириха със свирка, говориха по телефона, пак свириха...Нашата музика си изсвири каквото имаше за свирене и конфузно чака някой да слезе...Резил.
      Във википедия няма обяснение кое какво е, затова питам тук.Ще бъда благодарен за отговори.

Comment

Аз не съм gollum, но ето един от първите ми постове тук - http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=4424
        Тогава имаше време за толкова дълги постове. Сега май само Ам Гъл има време да пише толкова.
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

Comment

Ау, станал съм за смях вече, ще трябва да се поправя. След като има "Уикипедия" няма смисъл да се пише каквото и да е. Най-добре да удряме катанеца на форума и да си губим времето с друг.

ПП Одзава, то не е толкова въпрос на време ( на мен не ми достига този ценен ресурс), по-скоро е въпрос на бързина на прътите в моя случай . Е, това означава, че пиша много, но само глупости, разбира се.

Comment

Working...
          X