Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хартиени модели

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хартиени модели

В емуле има сума ти, по грешка изтеглих няколко. Някой играл ли си е с тях и стават ли за нещо?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Не струват, като хартиено нещо може и да са добри 9особенно по-новите с разгъвка на 3Д модел) но като модел на струват, вярно има хора които постигат чудеса с хартия, но не с такива модели и съвсем не слуайни хора. Отделно тези сканирани неща имат изкривяване в пропорциите.

Comment

Според мен има нелоши хартиени модели. Вярно качеството на изработка на модела няма да е като при пласмасата, но това са отделен клас модели. И там има собствена естетика. Да не говорим, че цената им е с един ако не и няколко порядъка по-ниска, а изпълнението допуска и незнчителен опит. Аз бях лепил преди години японския "Хирю" и трябва да си призная, че като начални стъпки в моделизма могат да се препоръчат на всеки. А от там нататък може само да се постигат още по-добри резултати. Да не говорим, че има моделисти, които използват картона, като основа, за да пестят време и коригират отгоре с кит и боя. Резултатите не са никак лоши.
      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
      Неизвестен руски адмирал

Comment

От къде мога да си изтегла хартиени модели

Comment

В мулетое пълно, отделно в бронарм-а си има цял раздел.

Comment

maly modelarz, cardboard model, модели из бумаги, техническое творчество

Сайт для любителей бумажного(картонного) моделирования

Мисля, че тези са напълно достатъчни. Не може човек да залепи целия картон на света. Но може поне да опита. Първите 3 линка гарантирано си струват.
            Успех!
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

Благодаря Odzava San

Comment

Working...
              X