Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос на Виталий за американска подводница

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Въпрос на Виталий за американска подводница

    Най-новата щурмова подводница на военноморските сили (ВМС) на САЩ - "Ню Хемпшър" - бе кръстена на церемония в Гротън, Кънектикът. Тя бе произведена осем месеца предсрочно и с 54 млн. долара икономия от предвидените разходи. Нейна кръстница стана вдовицата на Томас Макгинес, втори пилот на самолета на компания "Американ еърлайнс", който бе блъснат в северната кула на Световния търговски център на 11.09.2001 г. 100-метровата ядрена подводница с екипаж от 134 души, построена от "Дженерал дайнамикс" и "Нортроп Груман", ще премине изпитания в открито море през лятото и се очаква да бъде официално приета от флота през октомври. ВМС вече разполагат с четири такива кораба. Подводницата може да се потапя до 250 м дълбочина и е въоръжена с торпеда и ракети "Томахоук", способни да носят ядрени бойни глави.
    Монитор.

    Нейна кръстница стана вдовицата на Томас Макгинес, втори пилот на самолета на компания "Американ еърлайнс", който бе блъснат в северната кула на Световния търговски център на 11.09.2001 г
    Непонятно, какая связь... Для борьбы с Бен Ладеном предназначена эта лодка... До гор Афганистана она врядтли доплывет...
    "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

    #2
    Първо си е някакво уважение към човека и второ, лодката може и да не доплава до афганистанските планини, но един добре прицелен Томахоук вероятно няма съществени проблеми с долитането до повечето точки на афганистанските планини и с превръщането на Бин Ладен и компания в свински котлети. Въпроса е само някой да ги изнамери и да каже по какво да изстрелят ракетата.
    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

    Comment


      #3
      Че те японците в Афганистан, сега само с кораби в Индийския океан участват.

      Comment

      Working...
      X