Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специални Части на ВМС

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Специални Части на ВМС

Някои да знае нещо за Специалните Части на ВМС (тип "тюлени"). По известни като "Черноморски Акули". Става дума за поделението "Тихина" (63-МСРО) във Варна.
    За Отечеството славата, за нас честта!

То има издадена книга за тези специални части казва се "Тихина", обаче забравих кой беше автора но ако ти е много спешно ще проверя и ще ти кажа книгата струваше 5 или 6 лева, можеш да си я поръчаш от списание "Командос" или май я продаваха в книжарниците "Пингвин". Също така ако си от София може да я намериш и в книжарницата "Orange".
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Мерси, аз я имам одавна :}

Comment

За тази част не знам нищо повече от книгата,ако някой друг има повече информация нека каже.

Comment

Shelenberg написа
          За тази част не знам нищо повече от книгата,ако някой друг има повече информация нека каже.
          хъм абе ниямаше ли и една книга за морските диверсанти някаде а?

Comment

Абе май имаше ама не знам на кой автор е пък и не знам дали точно за тази част (Специалните Части на ВМС) ставаше дума в книгата.

Comment

Книгата се казва "Тихина" с автор Христо Милков.

EAMCI steht für: Europa-Arbeitsgemeinschaft für Mensch-Computer-Interaktion Die Nutzung der Möglichkeiten des Computers in einem multikulturellen Kontext und ihre gesellschaftlichen Implikationen – hierzu bietet sich der Standort Bulgarien an der Grenze von Orient und Okzident idealerweise an. Der fortschrittliche Einsatz von Computern, insbesondere die neuen Chancen des Internets für Marketing und politischen Dialog, sollen hier aufgezeigt […]
              We don't see things as they are, we see them as we are
              ---Anais Nin----

Comment

не говоря за тази аз и другата я имам
                ма докато погледна кои е автора схте стане великден

Comment

Специални Части на ВМС

Честита Нова Година на всички !!! :clown:
                  Книгата за която се поменава по-горе се казва "Подводните диверсанти" на Чони Чонев , който предполагам знаете , че има много книги за ВМФ на България. Също Христо Милков издаде 2-ра книга за "Тихина" (МСРО) , която се казва "Казармата" но не мога да я намеря , ако някой има информация моля да пише.
                  Също за българските специални сили ,по което и време от историята, имам желание да обменям инфо. ако има желаещи да пишат. :destroyer

Comment

Има една книга със спомени на Иван Джамов, ако не се лъжа! Той е един от офицерите, които формират повторно поделението през 60-те години на 20 век. Също съм чел за тях в спомените на Йото Йотов . За съжаление нито една от тези книги не ми е под ръка!

Comment

ако се сетиш за заглавие, автор или нещо др пиши

Ще помоля да се спазва фориумното правило за писане на кирилица.
                      Одзава
                      Last edited by Gabarq; 18-01-2008, 21:06. Причина: Грешка в шрифта

Comment

Втората книга за ТИХИНА е от същия автор Христо Милков Христов, бивш командир на група в отряда с 25г. служба в него.Понастоящем той е комендант на ТИМ СОТ и при него има още бройки от книгата, офиса се намира в медицинския институт във Варна.Няма да откаже на никой заинтересован от книгата.

Comment

Голяма част от Висшето Ръководство на ТИМ са служили там , не само г-н Христо Христов.

Comment

Силно казано голяма част от висшето ръководство,но не се заяждам, в никакъв случай,просто писах за Христов защото той е автора.А иначе немалко бивши работят в холдинга на различни нива и си вършат съвестно работата.Все пак друго е да се опреш на хора които са показали какви са докато служат в отряда.

Comment

65-МСРО

Направих един колаж, дано ви хареса

Comment

Working...
                              X