Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Административни мерки

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Административни мерки

Gaden Gogi има на разположение до края на Понеделник, за да оправи форумното си поведение. При липса на подобрение, ще бъде наложена едномесечна забрана за участие във Военноморския форум.

Следните две теми предоставят предостатъчно доказателствен материал.

http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=5926

http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6009
    Last edited by Imperial; 18-12-2004, 05:21.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

А може ли да призовеш и другите юзъри да корегират своето? Смятам не е нужно да посочвам имена. В противен случай спокойно може да ми сложиш и вечен бан просто защото не желая да участвам в дискусия в която на едни е позволено да обиждат на "галфон" и "профан" и разни от сорта (безбройните фактологически грешки са си тяхна работа) а когато им бъде отговорено : бан.
    На Голум му посочих примери в ЛС, ако държиш мога и на тебе да ти ги посоча от същите тези две теми. В "Загадки" също има подобни изпълнения.
    Айде със здраве.

Comment

Аха, Пламен си бил изпуснал нервите, че и му съчувстваш. Ами хубаво. А относно невярната информация, аз му посочиш неговите грешки с цитати, в резултат въпросният почна да обижда авторите на книгите. Ама после аз съм бил виновен. Хубаво.
      Впрочем многократното споменаване на думата "профан" е защото онзи същият юзър съвсем неотдавна класифицира всички останали като такива.
      И пак за фактологията: аз му соча фактология, излиза ми пришка да правя сметки и той а не аз излиза с празни приказки ( причината за подчертаното в червено "бла бла бла".)
      Както вече казах: айде със здраве.

Comment

Казах, каквото имах да казвам. В двете теми има предостатъчно информация за да е видна базата на решенията ми за всички. Това дали някой друг нарушава правилата по някакъв начин не е извинение за теб да го правиш, още повече системно. Форумът не е място за лични разправии.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Въобще не се обяснявай - темите са изпъстрени с твоите системни и целенасочени ругатни. Въобще не ме интересува кой с какво и как те е провокирал, нямаш право да се държиш по този начин тук. Твоя работа си е как ще интерпретираш нещата, но фактите са там за всеки непредубеден да си направи изводите.

Още веднъж прочети внимателно следното: няма да търпя псувни на този форум и няма да търпя хора, които приемат псувнята за основното си изразно средство.
          albireo написа

Comment

Хубаво, останете си със здраве.

Comment

Благодаря.
              albireo написа

Comment

Working...
              X