Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Destroyer - що е то?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Destroyer - що е то?

TVV написа
    Така е, загубил съм страшно много търгове за интересни неща на може би изгодна цена, но пък не съм изгубил пари досега. То и това все някога ще стане де.
    Не мисля че цените по еВау са паднали само заради европейските сайтове и заради ментетата. По-скоро бих обвинил китайците, които прекаляват в това отношение. Просто мисля че американците започнаха да го ползват в последните няколко години страшно активно, тук на еВау има повече реклами отколкото на Кока-Кола, без да преувеличавам. Така че от една страна са ментетата и страха от тях, от друга е огромното предлагане на милитария от американци, които не знаят какво имат точно и съответно го предлагат на ниски цени и колекционерите просто претърсват еВау за такива изгодни скрити сделки. Все още се намират сделки по еВау-а, стига човек да има време да рови за тях.
    Верно, китайците въобще ги забравих... :fire: :fire: :fire:
    Не знам, прави ми впечатление, че хора, които преди са наддавали яко в американския сайт, сега ровят из европейските сайтове и търсят повече там....съответно, като кликна да го видя къде е наддавал, виждам и ID-тата им най-вече там.... :evil:
Working...
X