Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-сетне и за вас нещо на аванта

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Най-сетне и за вас нещо на аванта

Squadron-Signal - Warships In Action n.014 - US Heavy Crusiers Part 1.pdf

18.5MB

Тегля още 2 други, но май няма повече. Надявам се да почнат да се появяват, понеже са пуснали вече всички самолети от тая серия.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

На харизан кон зъбите не се гледат.... ама pdf. го мразя и аз лично може да пасувам.

Comment

Да си ни жив Империал! Мда. Бива го. Кога да чакаме следващите 2?
      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
      Неизвестен руски адмирал

Comment

добър е, макар че има какво да се желае.Но има много снимки и доста инхо за кариерите им
        П.В.

Comment

Imperial Friedrich написа
          Тегля още 2 други, но май няма повече. Надявам се да почнат да се появяват, понеже са пуснали вече всички самолети от тая серия.
          Благодарско за хубавата монография, а другите две откъде ги теглиш?
          Can't talk! Got to Shoot!

Comment

emule

Имам почти всички за самолети и всички за танкове от тая серия, за кораби нямаше нищо но случайно открих това и като потърсих излязоха още 2 - за американските самолетоносачи и за някакви есминци Флечър или нещо от сорта. Предполагам ще излизат повече лека-полека.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Българските free-сървъри

emule

Имам почти всички за самолети и всички за танкове от тая серия, за кораби нямаше нищо но случайно открих това и като потърсих излязоха още 2 - за американските самолетоносачи и за някакви есминци Флечър или нещо от сорта. Предполагам ще излизат повече лека-полека.
              Aко ги имаш дръпнати тия за флетчърите и за самолетоносачите можеш ли да ги пуснеш и тях във форума? А ако не ти се пускат във форума пусни ги на yatchmanbg@yahoo.co.uk - кутията е 100 МВ и е празна пускай смело ако нямаш технически ограничения

Comment

Imperial, ти беше почнал да качваш тези pdf-чета за самолетите и танковете да си ги теглим, но май спря и темата някъде се изгуби (или аз просто не мога да я намеря). Защо пак не подновиш тази инициатива.
                Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Neonix написа
                  Imperial, ти беше почнал да качваш тези pdf-чета за самолетите и танковете да си ги теглим, но май спря и темата някъде се изгуби (или аз просто не мога да я намеря). Защо пак не подновиш тази инициатива.
                  И аз намирам идеята за много добра. Ако има такава тема вече просто кажете къде да я диря

Comment

Темата не я знам но така или иначе в момента няма нищо качено освен това.

И това новото:

Evolution of Aircraft Carriers.rar
                    5MB
                    Не съм го чел, имам сума други задачи, но сигурно ще ви е интересно.
                    albireo написа

Comment

Имам шарена книжка с картинки за развитието на подводниците, има ли интерес.
                      albireo написа

Comment

дай нещо за крайцери, броненосци, линкори, ако ти се намира разбира се
                        П.В.

Comment

Ми не ми се намира Никой не пуска, все самолети и известен брой за танкове, но за кораби само 3-4 и май вече ги свалих всичките... тука ви пуснах за крайцерите, още една за тия флечъри, за самолетоносачи пуснах и още една май такава, и за подводниците и тва е. Няма повече...
                          albireo написа

Comment

Имам шарена книжка с картинки за развитието на подводниците, има ли интерес.
                            Пускай. Пусни и тая за флетчърите плииз

Comment

и двете са качени, линкове в главната тема

albireo написа

Comment

Working...
                              X