Koeто ще рече, че има всички шансове да е споменатия вече от нидерланския колега Рюйтер, руски крайцер американска постройка Варяг
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуденки
Collapse
X
-
Че то дори не прилича на Варяг, раздавате го наизуст, едно че Варяг няма такъ полубак друго че 1912 кораб наречен Варяг няма. има Соя. и това естественно не е той/тя.
Гледайте само какъв развал има на носа, туй ще да е доста мореходен кораб.
Айде жокер: може да се каже че е кръстен на град.
Е може и да си попитате за някой и друга подсказка пък аз да реша дали да ви кажа.
Comment
-
A na мене не ми мяза, но може и да си близко, така поне звучи...в смисъл твоето предположение. ама давайте по-пълни отговори, като примерно HMS Liverpool, примерно или BB-38 Liverpool от тоя сорт.
Фу, няма да повярвате що зор докато го изровя пак този кораб, хем го знам и как се казва и на коя държава е. Как да е исках да проверя ако има други от серията как се казват че някой да не се цупи после ако го отрежа с полуверен отговор, а като бонус още една снимка
Comment
-
Ще има да вземаш,
Това е Пенсилвания, по моему корабите няма нищо общо като външен вид, освен броят на комините, пък и очевидно Пенсилвания е с кули а загадката не. Пък и ти нали каза че не е е американски(аз по този въпрос нищо не съм казвал).
а ето и въпросната Пенсилвания, гати нискобордното корито.
Comment
-
Коритото е супер нискобордно за крайцер, повече прилича на броненосец, дори на монитор, и това ми било крайцер. За гатанката: нищо не е очевидно, щеше да е очевидно ако не бех заличил знамената, иначе гледай оръдията в носа как са като на най-мощният крайцер, прословутата "Зора".
Иначе айде от мене да мине: това е крайцер, 3740 т
Comment
-
Аврора няма оръдия в носа и в кърмата при построяването, а сомо побордно /8 броя/.После стават 14.Това нещо трябва да е като Новик, но той е тритръбен.Ще потърся още.А броненосния крайцер - американския си е идеален.На англичаните само част от крайцерите са високобордни - Монмаут-тите, Гуд Хоуп, Креси, Карнарвон.Немореходни са Блек принс, Дифенс, УориърП.В.
Comment
-
какъв самолет????????
А това са данните на мистериозният кораб:
Displacement 3,750 Tons, Dimensions, 423' 1" (oa) x 47' 1" x 19' 3" (Max)
Armament 2 x 5"/50, 6 x 3"/50 2 x 21" tt.
Armor, 2" Belt.
Machinery, 15,670 IHP; 2, Vertical Triple Expansion Engines, 2 screws
Speed, 24.33 (trial) Knots, Crew 356
Comment
Comment