Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тактическа морска игра.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Айде сега оправдания, достатъчно точно съм ти описал взаимното положение на корабите както и техните курсове.

Общо взето Бисмарк няма никакви шансове, просто при тази разлика в скоростта не може да се сближи достатъчноо бързо, е освен при грешка на английският капитан. А това че за скъсили дистанцията в Датския проток е било продиктувано от желанието на британеца да вкара Худ в неговата зона на неуязвимост... аз лично бих процедирал по друг начил: бих "скрил" Худ зад Принца в смисъл че бих държал принца по-близо до германците, така именно той (прица) ще привлече огъня.

Comment

Първо Худ няма зона за неуязвимост или ако има тя е от 1-2 кабелта.Второ Кинга губи сражението отвсякъде защото дори и с едно-две попадения в палубата не може да спре немския колос.Над 20 000м те са си чисt lucky strike.Под 20 000 е загубен
      П.В.

Comment

Айде стига пропагандни глупости, немския колос :lol: :lol: от инженерна гледна точка това е боклучарник. И се отклоняваме от идеята на темата, ако не ти се играе недей, но не и да спамиш, ако искаш да защитаваш шамандурата има си специална тема за целта.
        Аз поне си направих труда да направя сметки с които да подкрепя своето твърдение, а ти : немският КОЛОС ненам кво си щял да направи, ами докажи го. иначе си е чиста проба пропаганда.

Comment

...

ти сам си го доказал - виж процента попадения, които си пресметнал в другата тема в борда на различните дистанции
          П.В.

Comment

е и к'во съм доказал? аз нали съм ти дал зона на неуязвимост и тя ти показва каква част от цитаделата е неуязвима от попадения при дадената дистанция, и от тази графика (забележи постарал съм се дори графика да направя) много ясно се вижда че за разлика от Бисмарк Краля ИМА зона на неуязвимост а и на повечето дистанции има по-голяма вероятност да оцелее, като за Бисмарк съм всел предвид АБСОЛЮТНО всички теоретични хитрости, такива като невъзможност да бъде пробита палубата ако снарядът преди това мине през каземата и т.н.т, ако нещо не си съгласен с моите сметки (които са си чиста математика без никави умозрителни коефициенти) можеш да ги направиш сам и да споделиш с нас своят резултат.

Comment

Какво знаете за писмените реформи?

Тази тема я заключвам защото явно диалогът не се развива конструктивно, а насоката която взима си се обсъжда в специално създадени за целта теми (два броя.)

Comment

Working...
              X