If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Империал, аз съм женен човек и храня семейство.Ти мислиш ли, че жената ще допусне дори един лев от семейни бюджет да излезе за такава глезотия като модел или книга.Намирам си свои начини за припечелване! :twisted:
Империал, аз съм женен човек и храня семейство.Ти мислиш ли, че жената ще допусне дори един лев от семейни бюджет да излезе за такава глезотия като модел или книга.Намирам си свои начини за припечелване! :twisted:
В една песничка (в частност песничка за моето име) се пееше "...еех човеко да си като мен, млад ерген...". Т.е да си мислил на времето,
Аз въпросният човек за друго си го "ползувам", пак си призна че не ти а жената е моделистът, ти само лепиш а булка Видева прави модели. Аз нарочно до сега си мълчах за този позорен аспект в твоето моделистко амплоа да не кажеш че се заяждам
Ние сме отбор - лошо няма - аз сглобявам, ровя в Интернет и намирам камуфлажи.Купувма, боички, четки.Тя има жилка на художник - от рода на Захари Зограф е - сама се навива да боядисва, защо да не я ползвам?
и при какво водоизместване ще ги вдигнеш тези възли? моят е вдигнал 31,57, при това без да форсират турбините. Тука направих чисто теоретична сметка че при 20% (нормален за турбините) форсаш е можел да вдигне 33.5, ама това си е просто за приказка, иначе при посочените скорости (ако ти изобщо можеш да я поддържаш) ще ми бягаш с по един кабелт на час :lol: :lol: :lol:
Но ако сериозно имаш мерак отвори отделна тема и ще направим сметки. нали за това плачеше вчера по телефона ...там за графиките и сметките, обче ще трябва да немериш данни за Шарнхост от ИЗПИТАНИЯТА.
Малейииии колко са зле тия западняците, те горкичките дори не знаят как се смята кинетична енергия. Нещастници смотани, айде сметките колко щяла да вдигня Айова иди дойди не се учи в училище това, ама кинетична енергия как се смята се учи още в 6-7 клас, смехурковци. Много смешно ми стана.
Comment