Като си отида другата седмица (aко още не се е мернал) ще му звънна да го проверя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ако мога бих желал и аз да помогна с нещо. Предлагам статията за "Нелсьн" и "Родней" и имам една за "Пересвет", "Победа", и "Ослябя", която я написах за Клуб ОкеанRolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
-
Попай, а защо не пишеш за гражданските кораби? Ти нали от тях се интересуваше, а смятам че на всички ще им е интересно, просто ще е нещо свежо сред дебелите брони и големите оръдия да прочетем за някой лайнер или яхта......Абе то Пламен и моят любим линкор го нарича яхта ама к'во разбира той от линкори :twisted: :twisted:
Comment
-
Т'ва не значи че е яхта, то по същата логига и Крал Гого е яхта, И Айовите също (те и без това за друго не стават)
това е официалната страница, корабната част
http://www.internethobbies.com/inter...17scalwat.html препоръчвам обаче да ползуваш това защото има и ориентировъчни цени, като ги сравних с танковете и цената която ни казаха можеш да умножиш доларовата цена (но не тази с отстъпката) по 2 и ще получиш за колко приблизително ще ги получим, аз вчера се обадих да проверя (защото си харесах от смолните неща няколко) и ми каза че следващата поръчка ще пристигне в края на следващия месец, и ще ми прати мейл кога почва да събира поръчки.
Comment
Comment