Забавни драсканици за американския флот и др.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
E, че Арли Бърг особено Flight IIa имат водоизместване по-голямо от това на разни крайцери от ВСВ и не много по-различно от това на Цумвалт - 8373 тонаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Гост
-
Гост
Kramer написа Виж мнение"Дръзки" или някой от побратимите му.
П.П. Погледнах в сайта на Odzava - две линии на комина - "Шумний".
Comment
-
Гост
Odzava написа Виж мнениеМоже ли да погледнем пак снимката, моля. Пропуснал съм я.
При подробен оглед на снимката се оказа, че вероятно не е от периода на Балканската, а по-скоро на ПСВ.
П.П. Предполагам, че за теб ще са по интересни тези снимки:
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеVаlo, снимките са отлични. Смятам, че България ако имаше шанс, нашите моряци не биха били по-лоши от френските, и можеха да се мерят с тия от традиционните морски държави.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Гост
Odzava написа Виж мнениеСнимката е на "Дръзки" - двете линии са на втория, а не на първия комин. Но си е интересна. Дали е възможно да ми я изпратиш без надписа върху нея?
А аз се чудех защо липсва оная греда, дето стърчи на носа....
П.П. Имаш ЛС.
Comment
Comment