von Danitz написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
[QUOTE=Gaden Gogi....Иначе към средат ана следващата седмица съм на линия. Иначе вие оревахте орталъка че съм щял и острова да бомбя при положенеи че съм го написал още в предната тема..но за да няма хъка мъка когато се освободя ще резюмирам своята теза.[/QUOTE]
С нетърпение чакаме следващата седмица. А аз хем ще похуртувам с Динайн за правилата.
За бомбардировките на Англия - ОК. Но там ще се разправяш с Моряка.
Тезата можеш да я резюмираш, но сега тя ме интересува само от НЕЙНАТА СТИЛИСТИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА. По скоро си планирай производството. Защото ще има известна мъка и напъни, само ако се окаже че самолета ти е неспособен да свърши необходимите за целта задачи да няма пак - отказвам се ...Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
И над Острова го очакваме. Приготвили сме му разни интересни изненади. Ама не знам защо си мисли че само той ще бомбардира острова, а неговите летища никой няма да ги закача? А RAF и Кралската морска пехота имат два много интересни полка сформирани вече по това време....
И двата имат на сметката си чудни зулуми във Франция
В един красив момент мислиме пробно да комадироваме малко народ от наземната служба за насочване в Бреговото Командване с цел провеждане на един технически експеримент с нещо свалено от един самолет и монтирано на друг :mhehe: .Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Gaden Gogi написаКакто сте я подкарали или ще сте неприятно изненадани или ще оревете орталъка
Разбира се алтернативката важи в две посоки. А не да ревнеш че ти искаш Уралбомбер ама ние трябва да те посрещаме с Фейри Батъл, щото с Фейри Батъл няма да те посрещамеКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Gaden Gogi написаСпоко бе ще видиш оставете човек амалко да поработи пък после ще се занимаваме с глупости
Meжду другото(малко клюкини) одеве във влака четох(при това в сериозно списание като Airplane International) как са кръстили една от бомбите на Барнс Уолис а именно Tall Boy. Докато вървяла разработката на чудото на един от сътрудниците на Уолис му се родил син. Бебето било общо взето доста дълго според статията и се очертавало да стане висок младеж и така покрай поздравите за таткото и пожеланията за младежа само се появило и името на бомбата.
Пак според същата статия името на сина на въпросния сътрудник на Уолис било написано с тебешир на единия Tall Boy който бил хвърлен по Тирпиц.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написаАма да не взема и аз да го изиграя алтернативно и да кандърдисам Уайтхол(в случая представляван от Одзава ) и вместо да залагам Лайъни да разделя всичките тия пари на лицето Франк Уитъл и заводите на Ролс Ройс в Дарби(таман преди 4 часа минах покрай тях с влака) и Армстронг Авиейшън Фактори за изследователски, внедрителски и производствени дейности(като ще е алтернативка - нека е тотална) щото ще ревнеш на умряло, че съм искал "гумени" незнамсикво, минал съм в настъпление в Битката за Британия, искали сме да правим грозни работи на уралбомбер и т.н.
По височайшо нареждане от Адмиралтейството самолетите като значим фактор в морските битки се отлагат до ... 2040 г? :38:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
E хубаво айде щом началството не дава - нямаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Иначе човека с пурата ще се размине с писането на "Втората светова война". А аз замислям издаването поне на 12 тома, без притурките още на 9-10 месец от войната. Трябва да има малко драматизъм. Иначе язък за приготовленията на Гогенвафе и лилипутския Гогенкригсмарине.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаИначе човека с пурата ще се размине с писането на "Втората светова война". А аз замислям издаването поне на 12 тома, без притурките още на 9-10 месец от войната. Трябва да има малко драматизъм. Иначе язък за приготовленията на Гогенвафе и лилипутския Гогенкригсмарине.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
von Danitz написа/винаги нечетно/Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment