Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Odzava
    Адмирал
    • Jan 2003
    • 4092

von Danitz написа
    Ех, не може ли и аз едно адмирале на Супермарината на изток от Гибралтар?
    Bitte, ама Супермарината ще е неутрална до средата на 1940 г. Освен да ни образуваш нерви май с друго няма да можеш да се похвалиш
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

• Odzava
      Адмирал
      • Jan 2003
      • 4092

[QUOTE=Gaden Gogi....Иначе към средат ана следващата седмица съм на линия. Иначе вие оревахте орталъка че съм щял и острова да бомбя при положенеи че съм го написал още в предната тема..но за да няма хъка мъка когато се освободя ще резюмирам своята теза.[/QUOTE]
      С нетърпение чакаме следващата седмица. А аз хем ще похуртувам с Динайн за правилата.
      За бомбардировките на Англия - ОК. Но там ще се разправяш с Моряка.
      Тезата можеш да я резюмираш, но сега тя ме интересува само от НЕЙНАТА СТИЛИСТИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА. По скоро си планирай производството. Защото ще има известна мъка и напъни, само ако се окаже че самолета ти е неспособен да свърши необходимите за целта задачи да няма пак - отказвам се ...
      Неизвестен руски адмирал

Comment

• Sailor_Malan
        генерал-майор
        • Feb 2006
        • 2792

И над Острова го очакваме. Приготвили сме му разни интересни изненади. Ама не знам защо си мисли че само той ще бомбардира острова, а неговите летища никой няма да ги закача? А RAF и Кралската морска пехота имат два много интересни полка сформирани вече по това време....
        И двата имат на сметката си чудни зулуми във Франция
        В един красив момент мислиме пробно да комадироваме малко народ от наземната служба за насочване в Бреговото Командване с цел провеждане на един технически експеримент с нещо свалено от един самолет и монтирано на друг :mhehe: .
        Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

Както сте я подкарали или ще сте неприятно изненадани или ще оревете орталъка

Comment

• Odzava
            Адмирал
            • Jan 2003
            • 4092

Ние не се отказваме, защото като не знаеш какво е станало на края все те гризе любопитството
            Неизвестен руски адмирал

Comment

• Sailor_Malan
              генерал-майор
              • Feb 2006
              • 2792

Gaden Gogi написа
              Както сте я подкарали или ще сте неприятно изненадани или ще оревете орталъка
              Oт кво ?
              Разбира се алтернативката важи в две посоки. А не да ревнеш че ти искаш Уралбомбер ама ние трябва да те посрещаме с Фейри Батъл, щото с Фейри Батъл няма да те посрещаме
              Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

Споко бе ще видиш оставете човек амалко да поработи пък после ще се занимаваме с глупости

Comment

• Sailor_Malan
                  генерал-майор
                  • Feb 2006
                  • 2792

Gaden Gogi написа
                  Споко бе ще видиш оставете човек амалко да поработи пък после ще се занимаваме с глупости
                  Ще видя. Ама да не взема и аз да го изиграя алтернативно и да кандърдисам Уайтхол(в случая представляван от Одзава ) и вместо да залагам Лайъни да разделя всичките тия пари на лицето Франк Уитъл и заводите на Ролс Ройс в Дарби(таман преди 4 часа минах покрай тях с влака) и Армстронг Авиейшън Фактори за изследователски, внедрителски и производствени дейности(като ще е алтернативка - нека е тотална) щото ще ревнеш на умряло, че съм искал "гумени" незнамсикво, минал съм в настъпление в Битката за Британия, искали сме да правим грозни работи на уралбомбер и т.н.

Meжду другото(малко клюкини) одеве във влака четох(при това в сериозно списание като Airplane International) как са кръстили една от бомбите на Барнс Уолис а именно Tall Boy. Докато вървяла разработката на чудото на един от сътрудниците на Уолис му се родил син. Бебето било общо взето доста дълго според статията и се очертавало да стане висок младеж и така покрай поздравите за таткото и пожеланията за младежа само се появило и името на бомбата.
                  Пак според същата статия името на сина на въпросния сътрудник на Уолис било написано с тебешир на единия Tall Boy който бил хвърлен по Тирпиц.
                  Last edited by Sailor_Malan; 24-02-2007, 21:50. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Уф, пък ние ще си направим блицбомбери и швалбета, така и така излизат преди британските

Comment

• Odzava
                      Адмирал
                      • Jan 2003
                      • 4092

Sailor_Malan написа
                      Ама да не взема и аз да го изиграя алтернативно и да кандърдисам Уайтхол(в случая представляван от Одзава ) и вместо да залагам Лайъни да разделя всичките тия пари на лицето Франк Уитъл и заводите на Ролс Ройс в Дарби(таман преди 4 часа минах покрай тях с влака) и Армстронг Авиейшън Фактори за изследователски, внедрителски и производствени дейности(като ще е алтернативка - нека е тотална) щото ще ревнеш на умряло, че съм искал "гумени" незнамсикво, минал съм в настъпление в Битката за Британия, искали сме да правим грозни работи на уралбомбер и т.н.
                      Как така ще се преразпределят парите за линкорите.... Не позволявам хулигански постъпки с морския бюджет
                      По височайшо нареждане от Адмиралтейството самолетите като значим фактор в морските битки се отлагат до ... 2040 г? :38:
                      Неизвестен руски адмирал

Comment

• Sailor_Malan
                        генерал-майор
                        • Feb 2006
                        • 2792

E хубаво айде щом началството не дава - няма

Comment

• Odzava
                          Адмирал
                          • Jan 2003
                          • 4092

Иначе човека с пурата ще се размине с писането на "Втората светова война". А аз замислям издаването поне на 12 тома, без притурките още на 9-10 месец от войната. Трябва да има малко драматизъм. Иначе язък за приготовленията на Гогенвафе и лилипутския Гогенкригсмарине.
                          Неизвестен руски адмирал

Comment

• Sailor_Malan
                            генерал-майор
                            • Feb 2006
                            • 2792

Odzava написа
                            Иначе човека с пурата ще се размине с писането на "Втората светова война". А аз замислям издаването поне на 12 тома, без притурките още на 9-10 месец от войната. Трябва да има малко драматизъм. Иначе язък за приготовленията на Гогенвафе и лилипутския Гогенкригсмарине.
                            Да, за необходимостта човека с пурата да вземе Нобелова награда не се бях замислил

Comment

• von Danitz
                              маринист-баталист
                              • Jul 2003
                              • 5350

А като е алтернатива, италианците могат ли да свалят от елдинга 3-те капитални и да почнат разработката на някакви Савои-Маркети-Фиати с 9 двигателя/винаги нечетно/ и с бомбени отсеци за 10 тонни морски мини, които да преградят Гибралтар и Суец?

Comment

• Sailor_Malan
                                генерал-майор
                                • Feb 2006
                                • 2792

von Danitz написа
                                /винаги нечетно/
                                Toва пък що? За късмет?

Comment

Working...