Ами пусни го, какво ти пречи?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Тъй и тъй се чудите.Защо не напишете нещо за флотите през седемгодишната война? Ще ми бъде интересно да прочета за пруската флота- вече има тема за Прусия и в нея спорим дали тя е била велика сила тогава.
Хайде Гога - извади твоите големи книги и ни научи на ум и разум.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Излезе преди 20-тина дена като пробна информация. Веднага се възмутиха офицери от командването на РН, че флота става по-малък от Холандския и Министъра на отбраната обясни, че било "Проект". Можело и да не стане. Но такива неща и в Бг сме виждали.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
aiwara написаВинаги съм си мечтал за подобен корабен модел Да не би това да е Бисмарк/Тирпиц?
Dinain написаАз дали мога да досадя с едно предложение-заявка? Интересни са ми торпедата, само че не разбирам много от тях. Ако има желаещи, ще могат ли да кажат нещо за тях - примерно кое е най-доброто торпедо на войната?Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment