Извинявай за допълнителния спам, но така и така самоо ние пишем.Виж и този линк
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
не моем ли чрез кредитна карта да поръчаме в Аннглия?Тъкмо има два крайцера - Рипълс един за теб един за менП.В.Comment
-
Ами аз ти казах че в момента това не ми е приоритет, просто има доста други модели за довършване, но ако поръчваш може и да се включа.Comment
-
-
Която е?...След малко ще разделя темата. най-вероятно ще прехвърля моделистките раговори в Каюткомпанията.Comment
-
имам едно приятелче руснак - голям фен на Кобриг и всичко що е в 1/720 или 1/700.Можем да му намираме модели в този мащаб и да му ги пращаме в САЩ - той следва там, а той да ни праща на мен в 1/600 - на теб в 1/700 на бартер.Преди време той ми подари Айрън Дюк от Еърфикс.Можем да се опитаме да го съблазним с нашия - български мизерен пазарП.В.Comment
-
А ти къде си видял "Комбриг" в България??? А ако аз го поръчам от Москва и после тръгна да го изпращам в САЩ то ще излезне вятър и мъгла.Comment
-
не, предлагам ти той на теб да изпраща Кобриг на мен Еърфикс и други, а ние да ме пращаме на бартер Италиери, Монограм, Ревел в 1/720 и други.В Ян бибиян са пуснали модели на ЗвездаП.В.Comment
-
-
-
-
Видях тежкия крайцер Пола и още няколоко корабчета, но всички са в 1/350 от Звезда или нещо подобонПравили по лиценз Ревел.Кутия и рисунките са малко груби, иначе не съм ги отварялП.В.Comment
-
Ама то там дават ли да отваряш кутиите? А аз питах дали принципно има нови неща, аз нали всякакви модели правя (е самолети не особенно охотно).Comment
Comment