If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Японците ако мислят да чакат до 2035 г., по-добре направо да учат китайски Сега трябва да се удари, докато още не са влезли в строя новите корабчета. Да събират там ескадри, е Чичо Сам и той ще помогне, и да се пускат. Банзай!
Чудех се къде да задам въпрос свързан с една снимка и реших, че това място във форума е най-удачно.
Моля, някой да каже дали тази снимка е на българския флот или на чужд. На мен лично, не ми приличат на наши моряци.
Ще съм безкрайно благодарен ако прочета мнения по въпроса.
Кой с кого воюва не е много ясно (само гадаем), но е яко
Япански "стелтове" громят кинезка CVBG.
Долното се явява като technology demonstrator от, който, евентуално, може да се роди платформата F3 от твойто клипче.
Крайно съм засегнат от заглавието на темата ,значи пилотите си пият водката,сухопътните-уискито(даже замезват с фъстъци) а само ние морските значи сме трезвенници и си пием чая.Предлагам думата чай да се замени с ром-традиционно моряшко питие
Не просто бронебойни ами и подкалибрени. Много ми се иска да знам каква е началната скорост на снаряда. Ако трябва да спекулирам(а не трябва) 1200+ м/с.
П.П: komuso има право, не съм от морските но ви съчувствам с тоя чай(без ром!)
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment