Пламене, да ти кажа статиите в Клуб "Океан" не съм ги чел, но някои от тях в предвид на ограничения размер на пространството са също така и ограничени откъм информативност. Например в Сражението за Филипините НИКЪДЕ не съм видял да се пише за действията на японското Транспортно съединение усилващо Манила. А в него е бил включен Аоба и то е атакувано от американската авиация. МАлък пример.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
много съм За това последното ама оставям на вас да измислите кое как
аз просто искам като дойда до града да видя изложбата на модели, авиошоуто (или най-интересното от него), военното изложение и с вас да се видя обаче понеже нямам никаква идея кое къде е и кога е, трябва да ми обясниш кога най-добре да намина и дали ще се наложи да пренощувам в града. Варна-Пловдив не е толкоз много, ама все пак...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
аз цифри не гоня, аз си гоня кефа, а сега ми е кеф примерно да зглобявам танкове. след изложбата може да ми стане кеф кораби да правя, все пак нали се разбрахме на следващата да замъкнем цели ескадри...BTW моята ще е само в 1/600 са еднородност,...или само в 1/700, ама нека първо мине тази, пък да доживеем да следващата.
Comment
-
Аз като я направя 20 ще я разделя по следния начин:
Пет Ескадри по четири линкора:
1-ва ескадра Бисмарк, Тирпиц, Шарнхорст, Фридрих дер Гросе
2-ра ескадра Айова, Мисури, Худ, Гнайзенау
3-та ескадра Ямато, Мусаши, Норт Каролина, Масачузетс
4-та ескадра КГ V, Дюк ъф Йорк, Рипълс, Киришима
5-та ескадра Нелсън, Уорспайт, Аризона, Айрън дюк
Ескадра Крайцери Шпее, Блюхер, Аякс и Белфаст
Дивизион есминци два Бетъла, 1 Трайбъл, 1 фрегата РивърП.В.
Comment
Comment