хубаво, всеки си има мечти, е моите са по-различни ама к'во от това. аз лично в момента по отношение на моделизма съм на вълна танкове и хидросамолети.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gaden Gogi написаПопай, а защо не пишеш за гражданските кораби? Ти нали от тях се интересуваше, а смятам че на всички ще им е интересно, просто ще е нещо свежо сред дебелите брони и големите оръдия да прочетем за някой лайнер или яхта......Абе то Пламен и моят любим линкор го нарича яхта ама к'во разбира той от линкори :twisted: :twisted:Rolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
-
Парабелум: тук има един такъв на Италери, обаче мен напоследък са ме обхванали германофобски настроения и съответно може да не му се отвори парашута, е интересната схема му дава определени шансове пред Ктаталина.
Попай: сайтът е на Одзава. аз също много се интересувам от граждански, но просто не ми остава време и за тях.
Comment
-
Одзава няма нищо против да се даде едно рамо на Вимпела! Даже ще е много благодарен. Сега писанието на Пламен за "Миоко" е готово и се надявам Импера, като си иде да е вече на пощата му.
Попай давай каквото имаш-редакциите ще са само стилистични. В смисъл че ако има някоя чуждица, която можем да заменим с българска дума ще го направя, но авторските права са си твои. Аз ще добавя и чертежите и снимките на корабите, ако нямаш. В смисъл, че може да постнем и нещо по-качествено ако скена е кофти.
Само един въпрс-дали ще ви е интересно да се понапише нещо за сраженията на флотове дето са малко по-добре от нашия-да речем за испанския, латиноамериканските и т.н.?Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Ами сега ми е щукнало да започна да пиша за ей такива дивотии като:
1. Сражението при о.Ренел 1943 г.
2. Сраженията на Амурската флотилия на РСФСР със Сунгарската флотилия
3. Патакламите около Испанската гражданска война и т.н.
Даже за малко си мислех да взема и Китайско-Японската война, но реших да завърша ВСВ в Пасифика. Сега мъдрувам над Коралово море и Битката за Филипините, ама пследната повече ме влече.
Айде сега Гоги кажи ми кой флот може така да губи войната, че после да не го е срам, че го е имало. И кой го е командвалПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment