Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слаби ли са британските линейни крайцери от ПСВ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Само добавям едно нещо и се връщаме на темата:
    "Умният" Сталин казал "Купувайте кораби от германците и печелим два един път, че не е у врага и втори че е у нас".Тежкият крайцер Зайдлиц от ВСВ е купен от бащицата за 150млн марки.За справка Шарнхорст струна 146млн, Принц Ойген 105млн, Хипер 85млн.Та не разбирам, кой печели :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    За Рипълс и Ринаун да те питам, нали знаеш, е след модернизацията се различават /1-вата от 20те години/
    П.В.

Comment

Сгега ще ме поднасяш че не знаех на кой точно е снимката на аватара ли? :evil: :evil: :evil: :x

Comment

Не, имам предвид, че Рипълс е с 229мм бодова броня, а горня пояс е 152мм.Т.е. предишния главен става горен.На Ринаун също слагат 229мм глане, но горния е 25мм - това е разликата.Не те базикам за аватара!
        П.В.

Comment

Prosto da pripomnq че тази тема съществува и всеки желаещ да поплюе е свободен да го направи тук за да не маца другите теми.

Comment

Имам един простичък ? Като са толкова подходящи и добри за всякаква работа Лайън, Тайгър, Принсес Роял, Куин Мери защо погребите им за защитени с тенекиена броня от 5-6 инча като Енвинсибъл и Индефатигейбъл?
            П.В.

Comment

Kato prочетеш за каква работа са били направени ще рабереш.

Comment

Working...
              X