Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хей, морски!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хей, морски!

:carrier: :bship: :cruiser: :aegis: :destroyer :sub:

albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Бравос!:nworthy:
    Империал, ти ли си ги правил. Ако-да, айде да спретнеш и за другите периоди. Ако искаш картинки или каквото там ти трябва-ние сме насреща.:nut:
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

не, откраднах ги от картинките на Civilization II

има още 2-3 вида ветроходи, галера и един Меримак тва е

искате ли ги?

в интерес на истината мога и да направя други, но ще е играчка...
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Видяхме, видяхме, май май играеш Civ 2:nut: А сега ако сложиш и танковете от Civ3...ама не оригиналните а тези от модовете. Ето тука може да намериш някое и друго картинче
        http://apolyton.net/dir/index.php?si...ges&cat=50

Comment

ами кажете какви точно работи искате
          albireo написа

Comment

Ami tam kydeto ti posoчih ima mnogo hubawa kralski tigyr (ne tozi na pyrwata stranica a na po-zadnite) gotina t-34, и др. аз лично си бях намислил да правя голям мод, но понеже сам щеше да ми доиде нанагорно си търсех дружки, е не намерих и се отказах. Но на този сайт има интересни неща, може да вземеш единици и от други игри.

Comment

бе знам какво откъде мога да взема - въпросът ми е какви точно корабчета (и др.) искате. Все пак не искам да слагам безброй картинки...
              albireo написа

Comment

Aз лично бих искал нещо до ВСВ, а не тия сиви кутии след нея.
                Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                Неизвестен руски адмирал

Comment

вижте списъка с линкове

може да намерите нещо ново, а може и да ми кажете неща дето ги няма
                  albireo написа

Comment

Working...
                  X