Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение към всички морски

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

защо не се обедините и заедно не развиете Вимпел към едно по-добро бъдеще?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

бре, бива ли така да ме игнорирате :cry:
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, аз те прочетох ама като няма какво да кажа по въпроса :roll: Но щом държиш ето спамнах за да демонстрирам внимание. ;-)

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

бре, бива ли така да ме игнорирате :cry:
        Е не така шефе, никой не те игнорира! Но всички би трябвало да обмислим идеята, да си направим сметка да ли задачата е по силите ни. Поне за мен е така.
        Ето и моят отговор :
        За лятото ако някои мои лични планове минат безупречно - мога да се нагърбя с Кайзеровия Флот - [color=red][color].

Comment

Ми какво да кажа-давайте, помагайте. От 1 г. нищо не съм постнал. Който има нещо да праща, или сам да поства-няма значение.
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Да се обединяваме, щом казвате, Одзава да вземе Обединения флот,
            Гоги Кралския, че все клони към него, аз ще взема Кригсмарине, ако мразите толкоз американския, ще взема и него.Жабарските флотове ги харизвам
            П.В.

Comment

Изобщо не клоня към Империята.Правиш си кардинални изводи от това че харесвам един линкор

Comment

Обединения флот почти е завършен. "Нагато" е написан до половината и засега е незавършен. От Кригсмарине остава да се напише за джобните и неджобни линкори. Но може и за друго.
                Така, че пишете кой за каквото иска-няма проблеми. Ако искате пращайте каквото сте написали на пощата ми или пък сами правете страниците за корабите, но имам молба. Нека да е с дизайна който е започнато. Поне докато Императора спретне по-нов.
                Пощата ми, и засега поща на "Вимпел" е mepmep@mail.bg .
                Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                Неизвестен руски адмирал

Comment

Доволен ли си от моите атачнати файлове?
                  П.В.

Comment

Working...
                  X