Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разни неща дето ми замърсяваха темата за бронята.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

колкото и да не ти харесва ще трябва да му се сложат външни були, за да не потъне толкова надълбоко, това ще доведе до разширяване на корпуса.За да запази скорстта трябва да му се монтират поне 180 000 кс. установка - още тегло ии Бисмарк ще стане 50 000 тона
    П.В.

Comment

Това последното в какъв контекст го пишеш? аз изобщо не бих се занимавал да преработвам Бисмарк.

Comment

Да но аз бих го ъпгрейднал
        П.В.

Comment

А можеш да спестиш много маса като направиш кулите 4 оръдейни, ще се скъси цитаделата, ще се икономиса допълнително маса, махаме авиацията, вдигаме палубата малко по-нагоре, +допълнителна дебелина (сега нямам нити време нито кеф да смятам колко)+ допълнителна защита на кулите, от спомагателния калибър премествам по една кула в диаметрална плоскост над главния калибър, и за допълнителни зенитки колкото остане място и маса.

BTW. в кои период от време Тирпиц има зенитки на мястото на 3-тите кули от спомагателния?

Comment

Не съм сигурен, докато не погледна От 1943 г. има 16х4 стволи фирлинга = 64 + 8 едностоли стари 20мм.1944 г. му увеличават зенитките на 84х20мм + 37мм и 105мм
            П.В.

Comment

Имах предвид че гледах снимка на кораба или на негов модел с лиспваща най-задна 150мм кула и зенитки на нейно място.

Comment

ъх....прати ми тази снимка
                П.В.

Comment

Edno malko pitane ... porednoto

когато ми попадне пак, ама явно и ти нищо не знаеш за това. то и аз много се начудих, и опредлено беше кораб тип Бисмарк, а не да речеш че надписа твърди че е Тирпиц пък то да е друго, но се виждаше достатъчно от надстроойките и барбетите на кулите.

Comment

ще погледна в новата книга, че я гледам хаотично и ще ти кажа
                    П.В.

Comment

Working...
                    X