Интересно каква натовска КУГ ще се оформи около USS Truxtun Дали ще имаме сили за удар по ЧФ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата в Украйна - действия по море
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеСмятам за всеки вече е ясно, че трябва да имаме готовност....
С тралчиците... Сори за спама, не мога да се сдържа
Comment
-
Не знам какво ще сформираме, но BLACKSEAFOR трябва да се разформира категорично и завинаги !!! За втори път има ситуация за която уж е сформирано, и за втрои път няма никаква полза от такова съединение. Е, освен да направим по някоя снимка на някое ново желязо.Снимки - http://niki-zlatev.blogspot.com/
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеИнтересно каква натовска КУГ ще се оформи около USS Truxtun Дали ще имаме сили за удар по ЧФ?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Да, направо се притесни Киров, барабар с Водопровода и всички по веригата, че въпросния Арли Бърг(атомния Тръкстън е нарязан през 1999) е влязъл в нещо дето ако се опита да направи каква да е простотия ще се окаже мишеловка за негоКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНе знам как работят гърците и турците в една ескадра. Не съм чел за такъв случай.
Церемониите по вдигането на флаговете си беше цял спектакъл, под надслов "Ние го правим по-добре"Снимки - http://niki-zlatev.blogspot.com/
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеОстави ти тая работа. Под прикритието на палубната и на бреговата авиация кораба си е много устойчива единица. Освен това няма да е сам, надявам се.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеСамо дето в случая палубната авиация ще трябва да прикрива от Средиземно море
Изобщо, южния фланг на НАТО по тоя начин изглежда достатъчно стабилен, ако се усложнят нещата. Само дето нашето участие не е ясно
Comment
Comment