Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въоръжение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

каква е за теб най-приемливата скорост за един есминец?
    П.В.

Comment

34-35 стигат. ама да са в открито море.

Comment

Четох, че руските дървени глави смятат, че есминците с неуниверсална артилерия са най-добри пр. 7, 7у, Огневой.Те и немските със 150мм оръдия са такива и Трайбълите, но това не говори добре за тях
        П.В.

Comment

При немските 150мм вече може да се брои като недостатък.

Comment

Руските 130мм могат ли да стрелят по самолети или британските 120ммВъпросът е, че на толкова малък кораб не можеш да си позволиш лукса да имаш два калибъра един по надводни кораби, друг по самолети.За линкорите иди дойди със 150 и 105мм, но тук...
            П.В.

Comment

Hubawo de, това всички го знаят, ама те сигурно се имали предвид че СРЕД корабите с неуниверсална артилерия техните са най-хубави, въпреки че аз не бих имал наглоста да ги сравнявам с Трайбълите.

Comment

Пак се позовавам на руснаците, макар че не им вярвам много - тяхното 130мм оръдие е мноооого далекобойно, с висока начална скорост и много точно, но мен малко, всъщност доста ми напомня на италианските оръдия и оттам ме подпира въпроса за точността
                П.В.

Comment

Ето тука идва смешното, с далекобойността. Просто тя не може да се реализира, есминеца поради своите размери и форма на обводите е нестабилна оръжейна платформа и не може да осигури условия на оръдието за точност на големи дистанции, именно поради тази причина 127/38 ако и калпаво оръдие е напълно достатъчно за есминец, не не и за друго.

Comment

Изобщо всяко двуцелево оръдие 127мм, 133, 114мм, немските 128мм двуцелеви са ценни, японски 127мм защото пестят място исе ползват и по надводни и по летящи цели
                    П.В.

Comment

Working...
                    X