Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Американски военен кораб акостира в Бургас

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Американски военен кораб акостира в Бургас



    Американският военен кораб Mount Whitney акостира в Бургас, съобщиха от американското посолство в България.

    Капитан 1 ранг Крейг Клапъртън, командващ кораба и екипажа на кораба ще прекарат няколко дни в пристанище Бургас, където ще се срещнат с представители на местната власт, ще участват заедно с български моряци в съвместен проект в бургаска детска градина и ще бъдат домакини на прием за официални лица.

    Флагманът на Шести американски флот Mount Whitney, базиран в Гаета, Италия, е в Черно море в подкрепа на рутинни операции по сигурността и сътрудничеството в зоната на действие на Шести американски флот.

    Екипажът на Mount Whitney е смесен и се състои от моряци и цивилни служители от Военното командване за морски транспорт. Цивилните служители отговарят за навигацията, палубните и инженерни операции, както и за материално-техническото осигуряване и снабдяване. Военнослужещите на борда на кораба осигуряват комуникациите, системите на въоръжение и сигурността на кораба.

    Корабът е в Черно море за първи път от 2008 година насам.

    sauce: http://news.ibox.bg/news/id_772156019
    War, war never changes..

    #2
    Всичко е прекрасно ама защо си пляснал снимка на разрушител, при положение, че е акостирало това
    Click image for larger version

Name:	MountWhitney2.jpg
Views:	1
Size:	368.3 КБ
ID:	537803
    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

    Comment

    Working...
    X