If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИИИ ПАРАБЕЛУМ, как можа да го кажеш това!
Аз и морски :cry: ! Подобна провокация по мой адрес, и точно ти да го кажеш! Ако бях "морски" щях ли да те моля за тази картинка дето ми е направи за подпис! Не мога да повярвам на очите си! Ако имам някой друг пост на морска тема, това е защото никой не пише за ГЕРМАНСКИТЕ КОРАБИ. И това което имам са съвсем повърхностни наблюдения по-въпроса, само защото обичам да разглеждам книжки с картинки. Ако беше в България, нямаше да ти се размине само с обикновенна почерпка за да забравя това изказване! Минимум една каса Водка!
Ама нали имам добро сърце, какво да те правя - ще ти се размине условно!
Бре каква стана тя?
Сори Звяр, ама нали последният път ме затрупа с кораби като те питах разни работи, та оттам си помислих, че разбираш от тази наука! :roll:
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Бре каква стана тя?
Сори Звяр, ама нали последният път ме затрупа с кораби като те питах разни работи, та оттам си помислих, че разбираш от тази наука! :roll:
Разбира той, ама се прави на умряла лисица. :lol:
scharfschutze ®
И от мен здравей. Виждам, че при военноморските се заформя голяма агитка. Това може само да ме радва. С удоволствие чета всички ваши постове, макар и да съм пълен лаик на тази тема!
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment