на морските ето ви ваша си каюта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде честито
Collapse
X
-
Айде честито
ДА ЖИВЕЕ ИМПЕРАТОРА! :tup:
Най-после свеж морски въздух и на нашата палуба!
Салют с цялата 457 мм мощ на "Ямато".
P.S. А, сега да ви видя вие как ще се подмажете "калибърни джуджета" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
-
Да живеят сухопътните войски майтап ве и аз много се радвам че вече морските и въздушните сили си имат специални форуми.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
ИИИ ПАРАБЕЛУМ, как можа да го кажеш това!
Аз и морски :cry: ! Подобна провокация по мой адрес, и точно ти да го кажеш!
Ако бях "морски" щях ли да те моля за тази картинка дето ми е направи за подпис! Не мога да повярвам на очите си! Ако имам някой друг пост на морска тема, това е защото никой не пише за ГЕРМАНСКИТЕ КОРАБИ. И това което имам са съвсем повърхностни наблюдения по-въпроса, само защото обичам да разглеждам книжки с картинки. Ако беше в България, нямаше да ти се размине само с обикновенна почерпка за да забравя това изказване! Минимум една каса Водка!
Ама нали имам добро сърце, какво да те правя - ще ти се размине условно!
Comment
-
Originally posted by "Parabellum"
Бре каква стана тя?
Сори Звяр, ама нали последният път ме затрупа с кораби като те питах разни работи, та оттам си помислих, че разбираш от тази наука! :roll:scharfschutze ®
Originally posted by "Plamen"
Привет и от мен момчета. По вси :twisted: чки въпроси, отнасящи се до броненосци, дредноути линкори, леки тежки броненосни, бронепалубни крайцери, бронепалубни крайцери се обръщайте към менТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment