Кой изтребител предпочитате?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Да това е показател за качестват ана даден продук, щом някой с развита собствена авиационна промишленост е склонен да купи лиценз за твоето нещо то това най-вероятно се случва защото въпросното нещо е МНОГО добро.
Примерно рашкит екупувт двигателя за МиГ-15, защото е много добър. рашките с еопитват да купят и двигатели за Руслан...ама не им се отваря парашутаComment
-
да бе, по красот аможе да спори само с хеликопетерите и с М-25 (иде реч за единственият реактивен двуплощник, дето бил толкова "красив" че нямал нужда от препарат да пръска...гадинките си умирали от смах като го видели)Comment
-
Ако говориш за космическият кораб на Мясищев, той също много ми харесва. Има нещо извратено в тоя самолетда бе, по красот аможе да спори само с хеликопетерите и с М-25 (иде реч за единственият реактивен двуплощник, дето бил толкова "красив" че нямал нужда от препарат да пръска...гадинките си умирали от смах като го видели)
И като стана въпрос за грозни самолети, от тези в експлоатация мен Супер Етендер ми е фаворит. Нещото няма нужда от двигател за да лети, толкова е грозно че земята го отблъсква.
А и не е разумно да спориш за красотата на самолетите с човек който мисли че А-10 изглежда супер а тапета на десктопа ми е C-17.This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
Comment
-
Крамер, те темата в този и вид Кало и Гоги я изчерпаха в първите два поста, едва ли малко отклонение ще и навреди много.
Гоги, Ту-22М3 става (нали него имаш в предвид?). Но оригиналният Ту-22 ме кара да се потрисам.Ту-23М3This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
Темата ще я затварям, това все пак не е дискавъри ченъл за да правим безумни класации. Ако някой иска да сравнява естетика - да отвори тема "Красиви самолети" и всеки да каже какво му топли душата, задължително със снимков материал.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"Comment

Comment