Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой изтребител предпочитате?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

albireo написа Виж мнение
    Къш! Нямам време да се заяждам.
    Удивително е тогава защо го правиш

Гоги, наистина ли купуването на лицензи е показател за качествата на Хантъра??? Аре стига забава, че темата е за друго, колкото и безсмислено да е то.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      Рафал липсва
      Щото е толкова неприлично красив, че е грехота да се използва в битка.
      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

кало написа Виж мнение
        Удивително е тогава защо го правиш

Гоги, наистина ли купуването на лицензи е показател за качествата на Хантъра???.
        Да това е показател за качестват ана даден продук, щом някой с развита собствена авиационна промишленост е склонен да купи лиценз за твоето нещо то това най-вероятно се случва защото въпросното нещо е МНОГО добро.
        Примерно рашкит екупувт двигателя за МиГ-15, защото е много добър. рашките с еопитват да купят и двигатели за Руслан...ама не им се отваря парашута

Comment

Amazon написа Виж мнение
          Щото е толкова неприлично красив, че е грехота да се използва в битка.
          да бе, по красот аможе да спори само с хеликопетерите и с М-25 (иде реч за единственият реактивен двуплощник, дето бил толкова "красив" че нямал нужда от препарат да пръска...гадинките си умирали от смах като го видели)

Comment

Мисля, че руснаците са известни с най-грозните самолети.
            "No beast so fierce but knows some touch of pity."
            "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

да бе, по красот аможе да спори само с хеликопетерите и с М-25 (иде реч за единственият реактивен двуплощник, дето бил толкова "красив" че нямал нужда от препарат да пръска...гадинките си умирали от смах като го видели)
              Ако говориш за космическият кораб на Мясищев, той също много ми харесва. Има нещо извратено в тоя самолет
              И като стана въпрос за грозни самолети, от тези в експлоатация мен Супер Етендер ми е фаворит. Нещото няма нужда от двигател за да лети, толкова е грозно че земята го отблъсква.
              А и не е разумно да спориш за красотата на самолетите с човек който мисли че А-10 изглежда супер а тапета на десктопа ми е C-17.

Comment

Dinain написа Виж мнение
                Както и с някой от най-красивите. Поне за мен де, то тука си е до лично виждане.
                Примерно Су-35 с небесният камуфлаж, или Ту-160 са си произведение на изкуството.

Comment

Важно е да върши работа - Ил-2, Миг 15, Миг 17, какво като е грозно.
                  Опа, Ил-а не е по темата, но въпросът беше за грозните самолети.

Comment

Dinain написа Виж мнение
                    Айде бе, МиГ-23МЛД е един от най-красивите в своето поколение, Су-27, Ту-23М3, Ту-160....руснаците имат доста красиви самолети

Comment

Крамер, те темата в този и вид Кало и Гоги я изчерпаха в първите два поста, едва ли малко отклонение ще и навреди много.

Ту-23М3
                      Гоги, Ту-22М3 става (нали него имаш в предвид?). Но оригиналният Ту-22 ме кара да се потрисам.

Comment

Темата ще я затварям, това все пак не е дискавъри ченъл за да правим безумни класации. Ако някой иска да сравнява естетика - да отвори тема "Красиви самолети" и всеки да каже какво му топли душата, задължително със снимков материал.
                        „Аз, Драгомир, писах.
                        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Working...
                        X