Офертите за модернизация са до М2. 9-12 може би за мишени ще върши работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВВС на България - избор на изтребител
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеОфертите за модернизация са до М2. 9-12 може би за мишени ще върши работа.
Иначе, аз също съм за нови 29/35, вместо да се наливат пари в модернизация.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЕ, ако офертата е била за нови, това е друга песен. Аз имам спомен, че до стандарта М2 искаха общо към $200 млн. Ама може и да бъркам.
Comment
-
Аз виждам съвсем различен сценарий за битката.
Летят си два Грипена. Имат си някаква задачка в зоната на прикритие на МиГ-овете.
Последните си седят на летището в готовност. През това време РТВ-то си води грипените.
Когато последните влязат в зоната на действие, вдигат двете двойки и щурмана ги води по различни курсове до грипените.
Докато едните баламосват противника, втората двойка влиза отзад и стреля.
Това е стратегията по която работят МиГ-овете. Така са замислени.
Но и РТВ-то на противника не спи, така че, като види двете двойки, ще дръпне грипените на обратно и няма да има битка.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеАз виждам съвсем различен сценарий за битката.
Летят си два Грипена. Имат си някаква задачка в зоната на прикритие на МиГ-овете.
Последните си седят на летището в готовност. През това време РТВ-то си води грипените.
Когато последните влязат в зоната на действие, вдигат двете двойки и щурмана ги води по различни курсове до грипените.
Докато едните баламосват противника, втората двойка влиза отзад и стреля.
Това е стратегията по която работят МиГ-овете. Така са замислени.
Но и РТВ-то на противника не спи, така че, като види двете двойки, ще дръпне грипените на обратно и няма да има битка.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеДа, Су-35 си ни трябва, ако ще е руско!This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеАха и керосин от Лукойл че барем накрая излезнат на печалба.
Comment
-
А от другата страна А-50 или А-100 (нищо че не е летял още :-) ) плюс цялото ПВО на страната :-)
Сравнявате две различни доктрини, при условия удобни за едната и естествено тя печели. А е при какъвто и да е бой трябва да наложиш своята тактика. Във Виетнам МиГ-17 са били две поколения под Ф-4, но са му създали много неприятности, въпреки тоталното въздушно превъзходство и РЛС покритие.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеКеросинът ти е най-малкото разходно перо за такъв самолет.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеА от другата страна А-50 или А-100 (нищо че не е летял още :-) ) плюс цялото ПВО на страната :-)
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеА кое тогава е най-голямото? Сравнено с лек еднодвигателен изтребител.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеЧасти, ремонти, прегледи, заплати...
Ако се лети де...ако не се лети - ясноThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment